Skönhet

Byt hårfärg – för en dag

Gör som kändisarna och byt hårfärg ofta utan att slita på håret eller betala hutlösa summor. Metro Mode testar trenden på salong YOU i Stockholm.

1.STYLA
Ofta blir färgen bäst om du bara har lite i topparna – det är ett hästjobb att färga hela håret. Jag bestämde mig för att göra topparna rosa. Börja med att styla håret som du vill ha det. Håll inte på med stylingverktyg när du har saltvattensprej i håret, det sliter på håret.
2. PREPPA
För att få färgen att fästa ordentligt förbereder du nu håret med saltvattensprej där du ska applicera färgen, så att den stannar ordentligt och inte färgar av sig. En saltvattensprej gör att håret känns strävt och fylligt. Sprejen kan appliceras i både torrt och blött hår.
3. FÄRGAA
Börja sedan att applicera kritan rikligt. Ha en handduk över axlarna när du sätter i gång, då färgen kan damma. Massera in rikligt i håret och topparna med Color Bug, som finns i tre färger – rosa, lila och persika. Färgen sitter upp till tre dagar om du inte blöter håret.
4. DJUP
För att skapa kontraster adderads även torr-schampoo, som inte bara hjälper en fet hårbotten, utan även skapar volym och ger färg. Avsluta med att damma av överflödig färg ordentligt, innan du slutligen avslutar med hårfärg för att få färgen att sitta som sten.
5. SUMMERING
Color Bug är en klockren produkt om du vill få variation eller ett roligt komplement till den lilla svarta en fredagskväll. Och färgen satt som sten, utan att färga av sig. Vilken tjej har inte drömt om rosa hårtoppar, men inte vågat ta steget? Nu finns lösningen.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!