instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Populära skönhetsmärket Charlotte Tilbury har kommit till Sverige

Av: Metro Mode

Charlotte Tilburys smink- och hudvårdsprodukter har hyllats världen över och nu har de äntligen kommit till Sverige! Här är allt du behöver veta om lanseringen.

Foto: Instagram @charlottetilbury

Om du älskar smink och hudvård har du tveklöst hört talas om Charlotte Tilbury och hennes varumärke Charlotte Tilbury Beauty vars produkter har blivit omåttligt populära sedan lanseringen i Storbritannien för ett decennium sedan.

Lanserades 20 september

Charlotte Tilbury är känd som “makeup artist to the stars” och har 30 års erfarenhet inom skönhetsindustrin. Hon är en av världens mest namnkunniga makeup-artister och flera av hennes produkter har uppnått kultstatus bland skönhetsentusiaster.

Foto: Instagram @charlottetilbury

Nu kan även vi i Sverige äntligen få möjligheten att lägga vantarna på de eftertraktade produkterna: den 20 september lanserades nämligen Charlotte Tilbury Beauty på NK Stockholm och på nk.se.

Tilbury själv har kommenterat nyheten på följande vis:

“Älsklingar, jag är så glad över att dela alla mina skönhetshemligheter med NK, Sverige! Upptäck min prisbelönta sminkmagi och hudvård som återuppväcker huden på ett ögonblick!”

Du hittar även Charlotte Tilburys produkter hos ASOS!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår