Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

Courteney Cox tipsar om prisvärda produkten som ger hyn lyster – varje dag!

Vi älskar när kändisar rekommenderar skönhetsprodukter som inte kostar skjortan! Här är Vänner-skådisen Courteney Cox favoritprodukt för exfoliering.

Foto: Shutterstock

All bra hudvård är inte dyr, som tur är! Några utmärkta exempel på detta är den ansiktskräm från Embryolisse som ger Lily Collins hy lyster i Emily in Paris,  Dr. Hauschkas kräm med föryngrande effekt som Jennifer Lopez uppges ha använt i ett decennium, och Eucerin Aquaphor som kostar under hundralappen och älskas av kändisar som Nicole Kidman, Lucy Liu och Beyoncé.

“Använder den varje dag”

Nu lägger vi till ännu en hudvårdsprodukt i vår lista över kändisars budgetfavoriter: Daily Microfoliant Exfoliator från Dermalogica, ett tips som kommer från allas vår Courteney Cox.

“Jag använder den varje dag i duschen. Jag älskar den”, säger Cox till InStyle och tillägger att det är en av de saker hon skulle ta med sig till en öde ö om hon bara fick ta med sig en handfull skönhetsprodukter.

Vad är det då som gör Daily Microfoliant Exfoliator så bra?

En titt på Dermalogicas hemsida upplyser oss om att denna produkt är en “lystergivande mikroexfoliering” som hjälper till att avlägsna döda hudceller och gör huden mjukare och fräschare, samtidigt som den ger hyn ny lyster. Dessutom innehåller den ett “botaniskt komplex” som förebygger och reducerar ojämn pigmentering.

Att Cox använder produkten i duschen är logiskt med tanke på att den innehåller ett unikt risbaserat enzympulver som aktiveras vid kontakt med vatten. Med andra ord kan du ge din hy ett fräschare och jämnare utseende genom att lägga till detta enkla steg i din duschrutin!

Sugen på att testa produkten som Courteney Cox inte kan leva utan? Klicka hem den nedan!

Daily Microfoliant - Dermalogica KÖP

Daily Microfoliant - Dermalogica

Dermalogica Daily Microfoliant är ett exfolierande risbaserat enzympulver som aktiveras i kontakt med vatten. En utmärkt produkt för dig som vill ha en mjukare hud med mer lyster.Använd exempelvis innan makeup för en riktig lysterboost. Produkten är skonsam nog att använda dagligen och avlägsnar döda hudceller.

Pris: 789 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!