instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Dewy Skin – så får du till den nya hudvårdstrenden

Av: Metro Mode

Makeuptrenden dewy skin är här för att stanna. Ett sofistikerat glow som vittnar om en välmående och återfuktad hud är det som gäller i höst. Mjuk och glansig är ledorden för denna trend som bottnar i en bra hudvårdsrutin!

Foto: Instagram @sarahnelsonmakeup

En av de senaste makeuptrenderna att slå riktigt stort är den daggiga lyster som också kallas dewy skin. Ett sofistikerat glow som vittnar om en bra hudvårdsrutin och välmående hy. Nedan berättar vi hur du går tillväga för att haka på den nya trenden och några av våra favoritprodukter!

Satsa på lyster

Satsa på lyster när det kommer till samtliga steg i din hudvårdsrutin. Med hjälp av foundation med lyster och lite highlighter kan du trolla fram exakt den där daggiga återfuktade looken. Men det finns många fördelar med att arbeta för den även när det kommer till hudvårdsrutinen.

Vi är många som har låtit huden vila från smink under tiden av hemmakontor. Den välmående och återfuktade huden har varit i fokus på Fashion Weeks modevisningar och du bör, utöver highlighter på näsrygg och i ögonvrån även satsa på bra och återfuktande hudvård.

Se över hela din hudvårdsrutin

Nyckeln är att välja produkter som arbeta för lyster, och det gäller ansiktsmasker, primer, dagkräm, foundation och settingspray. Lyckas du få in det i din grundläggande hudvårdsrutin och sedan komplettera med en bra highlighter så har du fixat looken på nolltid! Spana in våra favoritprodukter nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår