instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Få perfekta röda läppar – här är de bästa tipsen

Av: Metro Mode

Ett par förföriskt röda läppar är det bästa knepet för att få en snygg och genomtänkt look. Vi guidar dig steg för steg till den perfekta looken och listar 18 perfekta produkter att skapa den med.

Foto: Instagram @ginemargrethe/@emilychengmakeup

Steg 1: Återfukta

Börja med basen då det är grunden till allt. Under vintern är det speciellt viktigt att återfukta hyn för en frisk och pigg look. Applicera en ansiktsolja i ansiktet innan din dagkräm. Den behåller fukten hela dagen och jobbar som en skyddande sköld mot kylan. Applicera därefter din vanliga dagkräm, foundation samt concealer för en jämn och fin grund.

Steg 2: Preppa läpparna

Under vintern blir inte bara huden torrare utan även läpparna. Så börja med ett vårdande läppbalsam för att minimera risken av en torr läpp. Använd sedan en läpprimer som hjälper till att hålla färgen på plats hela dagen. Måla därefter i konturlinjen med en skarpt vässad läppenna så att inte läppstiftet blöder ut och addera till sist ditt läppstift.

Foto: Instagram @eleanorvousden

Steg 3: Avsluta med ögonen

Som slutfinish målar du en lätt ögonmake med hjälp av din mascara och en bruntonad ögonskugga för en mjukare look eller en svart för en mer intensiv variant. Låt mascaran jobba lätt över ögonfransarna och se till att det inte blir för mycket mascara. Skugga sedan lite lätt ovanpå ögonlocken och under ögat som pricken över i:et.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår