instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Fars dag-present: Vi listar gåvorna som män älskar

Av: Metro Mode

Söndagen den 12 november 2023 är det Fars dag, en dag då vi gör något extra för att fira våra pappor. Vi har listat härliga produkter inom hudvård, rakning och parfym som är utmärkta val till pappa på Fars dag!

Fars dag 2023 närmar sig med stormsteg. Har du svårt att välja en present till pappan i ditt liv? Vi har valt ut sexton gåvor som garanterat kommer att gå hem på söndag!

Hudvård och parfym för herrar: Så hittar du rätt

Det kan kännas lite överväldigande att välja en doft till pappa på Fars dag. Vårt tips? Börja med att fundera på hur du skulle beskriva din pappas personlighet. Om han är full av energi passar en citrusbetonad doft fint, medan en lugnare person förmodligen snarare uppskattar en kryddig doft med exempelvis vanilj- eller tränoter.

Ett annat tips är att satsa på en tidlös doft från ett klassiskt märke som Hugo Boss, Dior och Gucci – de blir så gott som alltid uppskattade av mottagaren.

Nedan hittar du parfymer och hudvård att glädja pappa med på Fars dag!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår