instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Så får kändisarna perfekt hy på röda mattan – 3 enkla steg

Av: Metro Mode

Hur får kändisarna så strålande hy på röda mattan? TikTok har svaret. Här hittar du den förvånansvärt enkla och snabba makeup-rutinen som ger dig en fantastisk bas!

Foto: TikTok @bethanrlloyd

TikTok-användaren Bethan – som går under användarnamnet @bethanrlloyd – delar regelbundet med sig av tips gällande smink och skönhet till sina nästan 40 tusen följare på plattformen.

I en populär video visar Bethan sin version av den makeup-rutin som kändisar sägs använda sig av för att få perfekt hy på röda mattan. De goda nyheterna? Det är enklare än vi trodde!

3 steg till en bas värdig röda mattan

  1. Applicera en återfuktande primer – och snåla inte med produkten!
  2. Applicera en basprodukt som Charlotte Tilbury’s Hollywood Flawless Filter (eller budgetfavoriten Maybelline New York Instant Perfector 4-in-1 Glow som är en riktigt prisvärd kopia). Applicera därefter en skintint – alltså en lättare version av foundation.
  3. Arbeta in produkterna med hjälp av en fuktig beautyblender. Klart!
@bethanrlloyd Okay I actually love it #celebritymakeup #makeupartist #makeuphack #motd #dewyskin #makeuptutorial #foryou #foryoupage ♬ original sound – Savannah Rae Collins

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår