instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

9 fuktboostare som hjälper dig att återfukta huden i höst

Av: Metro Mode

Under sommarhalvåret vill vi maxa huden med fukt, men det är minst lika viktigt (om inte ännu viktigare!) under de kallare månaderna då många av oss får torr hy. Därför har vi samlat 9 riktiga fuktboostare som kommer att rädda din hy under vinterhalvåret!

Precis som inom allt hantverk är det viktigt att basen är noggrant utförd, eftersom den lägger grunden till resultatet. Samma riktlinjer gäller när det kommer till hudvård och skönhet. Utan en återfuktad bas är det lätt att sminket känns ojämnt och kakigt samt att huden känns torr och fnasig. Detta resulterar sedan oftast i ett mindre bra resultat, vilket vi såklart gärna vill undvika så gott det går.

Under hösten och vintern behöver din hy extra mycket fukt på grund av det torra klimatet, och därför är det viktigt att investera i olika produkter som hjälper dig att vårda din hy under hela säsongen. Nedan listar vi 9 fantastiska produkter som hjälper dig att återfukta, reparera och vårda din hy.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår