instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Fuktmasker som räddar torr hud! Här är allt vi behöver och vill ha just nu

Av: Metro Mode

Inte nog med att kylan verkligen är här – även torr hud gör oss sällskap. Återfukta torra partier med en fuktmask och ge händer, fötter och hår lite extra omtanke!

Foto: Instagram @negin_mirsalehi

Kylan har verkligen slagit till, vilket innebär att torrheten också har gjort oss sällskap. Du är inte den enda just nu som kämpar med torra partier från topp till tå (vare sig det är nariga händer, fötter, läppar, ansikte eller hår det rör sig om). Men som tur är kan du göra dig av med narigheten! Fnasiga och röda händer tar vi farväl av med en gång och trollar bort med en handmask. Glöm inte att smörja in med handkräm morgon och kväll samt under dagen vid behov.

Under en ledig dag i veckan kan du lyxa till det med fuktmasker i mängder! Unna dig en handmask som verkar medan du tar igen din favoritserie. Låt även fötterna få sig en riktig fuktbomb med hjälp av en fotmask. Helt enkelt: trolla bort torr hy och hud med maximal fukt! En sheet mask, som verkar under cirka femton minuter, är ett sätt att återfukta huden – och under tiden kan du återhämta dig efter jobbveckan i soffan. Du är alltid värd en mysig hemmaspa-stund!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår