instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Gua Sha/face roller – guide till spänstigare hud

Av: Metro Mode

Unna din hud lite extra lyx med ett hemma-spa. Med hjälp av en gua sha sten och face roller av rosenkvarts kan du enkelt höja nivån på din kvällsrutin till att bli både lugnande, rogivande och fantastisk för din hud! Vi berättar hur du går tillväga!

Foto: Pexels

Genom att använda en gua sha sten eller face roller ökar du hudens blodcirkulation, cellförnyelse, elasticitet och produktion av kollagen. Rosenkvarts är dessutom känd för sin förmåga att motverka ålderstecken och vid regelbunden användning av dessa produkter kan du alltså få både mer glow och spänst i din hy!

Så använder du en face roller:

Reducera svullnad effektivt med en face roller. Använd morgon och kväll i 5-10 minuter tillsammans med ditt serum. Rulla alltid från mitten av ansiktet, utåt samt uppåt – aldrig fram och tillbaka. Avsluta varje drag mot sidan av ansiktet för att hjälpa att dränera lymfarna.

Hur använder du en gua sha?

Tillsammans med ditt favoritserum eller olja använder du din gua sha morgon och kväll i 5-10 minuter. Vinkla stenen i en 45-gradig vinkel med ett lätt tryck. Börja med nacke, hals och käkar och jobba dig upp mot öronen, på kindbenen och i pannan. Alla sidor av verktyget kan användas och du masserar alltid uppåt och utåt.

Kombinera användningen av face rollern och gua sha för bästa resultat och upplevelse.

Källa: Bangerhead

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår