instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Här är läppmasken från Laneige som säljer ut överallt

Av: Metro Mode

Laneige Lip Sleeping Mask är enligt många den avgjort bästa läppmasken på marknaden just nu. Vi tar en titt på läppmasken som både skönhetsexperter och konsumenter älskar.

Foto: Laneige

Laneige Lip Sleeping Mask har blivit något av en kultprodukt som har sålt slut i flera omgångar sedan den lanserades i USA. Masken appliceras, som namnet antyder, på kvällen och verkar sedan under natten.

Kommer i flera olika dofter

Förklaringen bakom maskens kultstatus är dess återfuktande och vårdande egenskaper – den består nämligen av en vinnande blandning av C-vitamin, antioxidanter och återfuktande hydrating hyaluronsyra.

Att den dessutom kommer i flera läckra dofter kan även det vara en av orsakerna till dess popularitet. Med dofter som vanilj, äpple/lime, grapefrukt och bär (hallon-, jordgubbs-, tranbärs- och blåbärsextrakt) är det lätt att hitta sin favorit. Och att förpackningarna är grymt snygga gör ju inte ont, det heller!

Källa: Glamour

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår