instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Hitta rätt produkter för ditt hår – med Shu Uemura

Av: Metro Mode

Njut av höjden av japansk lyx när det kommer till hårvård. Shu Uemuras produkter gör din skönhetsritual komplett med noggrant utvalda produkter och innovativ teknologi.

Grundaren Mr. Shu Uemura har byggt ett globalt varumärke som blivit synonymt med artistiskt uttryck, renhet och kvalitet. I produkterna hittar man noggrant utvalda ingredienser som mysk, rosenolja, arganolja och tefröolja.

Skadat hår

Om du har skadat hår bör du satsa på produkter som reparerar. Dessa produkter fungerar för dig som skadat ditt hår med blekning, färgning eller permanent. Produkterna är berikade med risextrakt, känt för sina skyddande egenskaper. Här hittar du Ultimate Reset-produktserien.

Satsa även på en stärkande risvattenbehandling för att vårda dina brustna hårstrån extra mycket. Här hittar du Izumi Tonic Water.

Torrt hår

Om du har problem med torrt hår är Urban Moisture-serien den rätta för dig! Produkterna har en balsamerande kombination av ämnen som gör håret mindre tovigt, men som också göra det mujukare och lättare. Här hittar du Urban Moisture-serien.

Ge ditt hår lite extra kärlek med en näringsgivande och skyddande essens med kameliaolja. Här hittar du Essence Absolue

Fint hår

Muroto Volume-serien är speciellt framtagen för att vårda och ge volym till fint och platt hår utan att tynga ner. Hela serien är berikad med deepsea-vatten, rik på mineraler som tar hand om ditt hår. Här hittar du Muroto Volume-serien.

Satsa på en mist som framhäver naturliga vågor och förstärker en långvarig volym med Muroto Volume Hydro Texturizing Mist.

Irriterad hårbotten

En irriterad hårbotten behöver mjukgörande produkter som samtidigt rengör på djupet. Med Moisture Balancing Cleansing Oil Schampoo och Gentle Radiance Cleansing Oil Schampoo tillför du håret en vacker glans samtidigt som produkterna ger extra omvårdnad åt en känslig hårbotten.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår