Artikeln innehåller annonslänkar
Skönhet

“I’m cold”-makeup: Så lyckas du med trendiga looken

“I’m cold”-makeup är trenden för dig som alltid drömt om att vara huvudpersonen i din egen julfilm. Vi visar hur du sätter looken!

Skärmdump: TikTok @sagszn

Under den senaste tiden har så kallad I’m cold-makeup blivit en av de mest populära sminktrenderna på TikTok.

Trenden – som kan ses som vinterns svar på sommarens Sunburn blush – går ut på att skapa en polerad version av frostbiten hy. Några av de viktigaste inslagen är generöst med rouge, läppglans och skimrande ögonskugga. Tänk romantisk julfilm och du är hemma!

Så lyckas du med “I’m cold”-makeup

TikTokern Tao – som går under användarnamnet @taontm på plattformen – delar dagligen med sig av sminktips till sina drygt 650 tusen följare. I klippet nedan visar hon sin version av “I’m cold”-makeup:

  1. Applicera basmakeup som vanligt.
  2. Svep rouge över kinderna och näsan.
  3. Applicera en skimrande highlighter eller silvrig ögonskugga strax under ögat och intill den inre ögonvrån. Om du vill kan du också lägga highlighter på näsryggen och nästippen, samt kindbenen.
  4. Lägg en mer neutral ögonskugga på ögonlocken och applicera mascara.
  5. Avsluta med läppglans!
@taontm Trying “I’m cold” makeup 🤍✨ #makeup #wintermakeup #imcoldmakeup #beautytok ♬ original sound – EX7STENCE™

Highlighter - Camilla Phil KÖP

Highlighter - Camilla Phil

En krämig highlighter palett med fyra delikata färger som kompletterar alla hudtoner! Använd de olika färgerna ensam eller blanda ihop för en unik, personlig blandning!

Pris: 209 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Palette 5 Couleurs Smokey Chic - Lancôme KÖP

Palette 5 Couleurs Smokey Chic - Lancôme

Lancôme Hypnôse Palette med 5 nyanser lanseras i en ny, smidig förpackning och har en ny, förbättrad formula i 8 fantastiska färgharmonier. Lancôme Hypnôse Drama Palette har rossignaturen präglad både på förpackningen och formulan. Voilà!

Pris: 464 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Lipgloss - Barry M KÖP

Lipgloss - Barry M

Fylligare, plumpigare, mjukare! ‘That’s Swell’ plumpande läppglans ger läpparna en vacker volymboost. Denna produkt stimulerar hudens naturliga kollagen och ger mjukare, välformade läppar. Använd varje dag för bästa resultat.

Pris: 65 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Blush - Nars KÖP

Blush - Nars

NARS blush smälter perfekt på huden och ger kinderna en intensiv, anpassningsbar färg. – Erbjuder en sammetstextur med matta och skimrande skuggor. – De bästa emblematiska nyanserna för dina kinder som industrin kan erbjuda.

Pris: 419 kronor.

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!