instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Inspireras av 4 snygga sminkningar från Grammy Awards – så fixar du looken

Av:

Glitter och glamour sammanfattar Hollywood-stjärnornas sminkningar från Grammy Awards. Låt dig inspireras av fyra riktigt glammiga looks som passar perfekt till Alla hjärtans dag eller när det vankas fest!

Foto: Rex/Shutterstock

Årets Grammy Awards är förbi och som alltid fick vi ta del av fantastiska sminkningar! Kylie Jenner strålade i sin signaturlook med en flawless bas och matta hudfärgade läppar. Ashlee Simpson glittrade loss i silver och vi är sugna på att efterlikna looken när det är dags att slå klackarna i taket. Glöm inte att grunda med en glitterprimer för att hålla glittret på plats och undvika att det faller ner. Även Miley Cyrus imponerade med en perfekt liner och fräscht intryck. Ett tips är att applicera rouge på kinderna för ett pigg resultat! Bebe Rexha hade också en helt fantastisk sminkning med en sotning och maxade fransar. Inspireras av make up-looksen från Grammy Awards nedan!

Läs också: Allt vi behöver och vill ha just nu – fuktmasker som räddar torr hud (och hår!)

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår