instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Jennifer Aniston avslöjar sitt bästa tips för vackert hår

Av: Metro Mode

Vem drömmer inte om att ha lika vackert och hälsosamt hår som Jennifer Aniston? Nu avslöjar skådespelerskan sitt bästa tips för hårvård – och det är något som vi alla borde anamma.

Foto: Instagram @jenniferaniston

Under Vänners guldålder fanns det knappast en kvinna i hela världen som inte drömde om att ha Jennifer Anistons hår – så till den grad att folk gick till frisören för att be om en “Rachel”, alltså en likadan klippning som Aniston hade när hon spelade den älskade karaktären.

Jennifer Anistons bästa tips för hårvård

Än idag är Aniston känd för att ha ett ovanligt hälsosamt och vackert hår – och för brittiska Vogue avslöjar hon sitt bästa tips för att ta hand om sina lockar:

“Det viktigaste som jag lärt mig av mina stylister under åren är att skydda! Vi utsätter vårt hår för så mycket skadliga saker – färgning, plattänger, locktänger, allt det där har en effekt till slut. Det därför det är så viktigt att använda produkter som skyddar vid varje steg.”

Redo att få lika vackert hår som Aniston? Spana in våra favoritprodukter som skyddar håret här nedan!

Källa: Vogue

Bästa värmeskyddet för håret

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår