instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Läppolja – Hybridprodukten som ger glans och fukt till läpparna

Av: Metro Mode

Har du problem med torra och fnasiga läppar eller söker du bara en produkt som alltid lämnar en friskt återfuktad look? Nedan berättar vi vad läppolja är och hur du använder den!

Foto: Clarins/Instagram @negin_mirsalehi

En läppolja kan användas både för dess återfuktande egenskaper men även för att få en högglansig yta på läpparna. Du kan även applicera den över en läppenna eller ett läppstift om du önskar en finish full av glans!

Vad är en läppolja?

Läppolja är en slags hybrid mellan läppglans och läppbalsam. Tack vare sitt innehåll ger en läppolja både glans och fukt och har ofta en nyans av någon färg, för att förstärka läpparnas nyans. De är enkla att applivera och fungera alldeles ypperligt att bära med sig i väskan under dagen!

Spana in våra favoriter nedan!

@nenaschuurmans I have lots of lip oils & glosses but this one just hits different, im impressed 🤍 #diorlipglowoil #diorlipglow #diormakeup #testingtrends #glowylip ♬ original sound – marvinbrooks

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår