instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Olaplex bästsäljande hårmask som kändisar som J.Lo och Rosie HW älskar

Av: Metro Mode

Det finns en viss produkt som har lyckats göra ett avtryck på skönhetsintresserade de senaste åren. Faktum är att det har gjort intryck på nästan alla-så mycket att när vi tittar på de mest sålda produkterna från förra året var det den överlägset vanligaste produkten på återförsäljarnas bästsäljarlistor!

Foto: Instagram @celmatique/@chrisappleton1

Prisbelönt hårräddare

Och nej, det är inte en produkt från ett stort skönhetskonglomerat och det är ju det det som gör Olaplex framgång så fascinerande! Olaplex kan användas av alla oavsett hårlängd eller hårtyp. 

Olaplex är en prisbelönt hårräddare i nöden som sedan lanseringen 2014 blivit något av en global succé. När hårlagningssystemet dök upp på den svenska marknaden tog den både frisörer och konsumenter med storm och i dagsläget används produkterna på mer än 5000 salonger i Sverige.

Det är den första framtagna produkten som faktiskt lagar håret – och är framtaget för att reparera skadat hår och skydda det mot påfrestningar från färg och blekning men också vardagsslitage från värmeverktyg.

Först lanserades två produkter för salongsbruk och en gör hemmabruk

Från början lanserades två produkter för salongsbruk, No. 1 och No. 2, samt No. 3 hair perfector för hemmabruk. Salongsprodukterna är en intensivbehandling som kan göras för att fräscha till håret eller användas för att stärka och skydda håret i samband med färgning, slingning, blekning eller annan kemisk behandling. No. 3 är en hemmabehandling som underhåller hårbindningarna mellan frisörbesöken.

Letar efter en produkt som kommer att blåsa liv i trötta hår så kommer Hair Perfector göra stor skillnad. Om du inte tror oss, fråga nästan vilken frisör eller expert som helst!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår