instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Så får du fin lyster – här är produkterna som ger perfekt glow!

Av: Metro Mode

Trenden med extra glow har slagit skönhetsvärlden med storm. Vi guidar dig till produkterna för hud och hår som faktiskt fungerar!

Skincity har just nu 20% Rabatt på Glow getters! (Gäller tom 30 juni 2022)

Foto: Instagram @emilisindlev

Alla önskar vi oss extra glow efter den långa vintern. Det finns en hel drös av produkter där ute och vi guidar dig till köpen som faktiskt fungerar!

Hudvård

En bra grund är a och o! Skrubba därför huden fri från döda hudceller innan du smörjer in den med en omsorgsfullt utvald kroppsolja – vi gillar Botanic Body Oil från Bamford.

Observera att en skrubb som är utformad för kroppen inte ska användas i ansiktet, då detta kan skada din hy. Då är en härlig peeling som Pumpkin Enzyme Mask från Peter Thomas Roth ett långt bättre sätt att ge huden en storstädning.

För att ge din hy glow, leta efter produkter som innehåller C-vitamin. Vi har samlat våra favoritprodukter med C-vitamin längst ned i denna artikel – från serum till ansiktskrämer.

Kombinera med en produkt som vårdar hyn, och glöm inte solskydd!

Foundations och primers

Med rätt bas är det betydligt enklare att få det där magiska glowet. Den perfekta basen börjar med en lystergivande primer, som Pure Canvas Primer Illuminating från Laura Mercier).

Satsa därefter på en foundation som ger lyster – vi älskar återfuktande Dior Forever Skin Glow 24h Hydrating Radiant Foundation och Touche Éclat Le Teint Foundation från Yves Saint Laurent.

Täck över mörka eller röda partier med en concealer som ger en snygg finish, som Luminous Complexion Concealer från BeautyAct.

Highlighter och rouge

Nu till pricken över i:et – highlighters! Vi har listat våra absoluta favoriter här nedan. När du har hittat din favorit, dutta produkten på kindbenen, nästippen, ögonlocken och strax ovanför överläppen.

Slutligen, prova ett lystergivande rouge som Colour Veil från Illamasqua eller Glow Play Blush Blush från MAC för en lyxigt skimrande finish.

Här hittar du våra favoritprodukter för ett snyggt glow!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår