instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Skönhetsprodukterna som trendar på TikTok just nu

Av: Metro Mode

TikTok är en bra plats att hitta inspiration på när det kommer till olika skönhetstrender. Nedan guidar vi dig igenom vilka produkter som trendar just nu.

Foto: Instagram @sttropeztan

Tandblekning på nytt sätt

Bland de produkter som trendar på TikTok just nu hittar vi bland annat ett slags silverschampo för tänderna. Det låter kanske galet? Men det lila pigmentet verkar fungera förvånande bra även när det kommer till gula missfärgningar på tänderna.

Vågad eyeliner i nytänkande färger

Den grafiska och vågade eyelinern är även ett hett kort just nu. Framförallt när den möter ett relativt enkelt uttryck och stil på sminket i övrigt. Genom att doppa din pensel i micellärt vatten kan du använda valfri ögonskugga och helt enkelt experimentera på!

Hållbar contouring

Ett nytt knep har gjort contouring både enklare och med längre hållbarhet. Knepet är att använda brun utan sol i mousse-form för att sedan arbeta in produkten med en sminkborste för at markera kindben, käklinje, näsa och panna.

Spana in produkterna nedan!

Källa: Bangerhead

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår