Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Skönhetstrender 2021 – 5 trender vi kommer se överallt i år

Nytt år, nya trender; 2021 finns det några beautytrender som kommer att dominera. Vi har listat dem – vilken satsar du på?

Foto: @fentybeauty/@ohitsbreee @xmoniquek

Läs också: 5 frisyrer du kommer se överallt i vinter

1. “Shag”-frisyren

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Glöm ett långt, böljande svall – den hetaste frisyren 2021 är utan tvekan en 70-talsinpsirerad shag. Miley Cyrus är dess kanske främsta talesperson nu, och visst bär hon upp den med bravur! Om du inte vill gå all in på en något uppdaterad hockeyfrilla så räcker det med att satsa på en bob-frisyr i en något uppklippt variant med olika lager. Stylingen är mer naturlig 2021 – så tänk mindre locktänger och mer strukturgivande produkter.

2. Färg!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)


Liksom säsongens trendiga statementkappa så handlar den här trenden sannolikt om att säga hejdå till 2020 och våra många dagar hemma i soffan i mjukiskläder istället för att gå till kontoret eller ut och festa. Nu är vi inte framme vid ett bekymmerslöst nattliv riktigt än – men du kan vara säker på att när vi är där så kommer folk att vilja fira på mer sätt än ett! Med andra ord är allt från lila och blå ögonskuggor till orangea läppar något vi kommer att kunna spana in under året som kommer.

3. Roliga eyeliners

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)


Nej, det roliga stannar inte vid ögonskuggor och läppar – 2021 är året då vi blir kreativa med eyeliners! Helst satsar vi på en variant i en spännande färg och målar den på ett nytt sätt. Bara fantasin sätter gränser!

4. Hudvård 2.0

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Skincare.com by L’Oréal (@skincare)


Parallellt med looks med mycket och iögonfallande makeup ser vi också en mer naturlig look. Här handlar det om att ha en välmående hy full av lyster och en naturlig makeup. En look som givetvis inte är helt enkel att få till för alla – men tänk naturligt med så lite makeup och täckande foundations som möjligt.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av 🦋 bri thee hot tot 🦋 (@ohitsbreee)

Läs också: Så blir du av med problemhy – tips för torr hy, fet hy, blandhy och finnar eller acne

5. Lugg

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Om du har funderat på att klippa lugg så är tiden att göra det nu! 2021 ser vi allt från den tidigare nämnda shag-frisyren med lugg (lika snyggt med rakt som lockigt hår!), till mer romantiska frisyrer med gardinlugg eller en bred sidlugg som tar oss tillbaka till 60-talet.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ariana Grande (@arianagrande)

Källa: Purewow, Vogue, Glamour, Harper’s Bazaar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!