instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Slipp torr vinterhud! 15 produkter som gör underverk för hela din kropp

Av: Metro Mode

Vi är nog inte ensamma om att få hela huden förvandlad till ett fnasigt fnöske så fort det blir kallt och vinter. Huden krackelerar och ser ut som en öken där det inte har regnat på 1000 år. Här hittar du de bästa tipsen på hur du får helt magisk hud – både på kroppen och i ansiktet!

Foto: Instagram @anoukyve

Det bästa du kan göra för din hud är att mata den med massor av fukt, (ingen världsförändrande nyhet kanske men ack så bra). För ingen har lust att huden ska kännas som ett torrt sandpapper fyra månader om året. Därför har vi hittat de bästa produkterna som får din hud att kännas som mjukaste och lenaste sammet – alla dagar om året.

Det största misstaget du gör när du har torr hy är att du överexfolierar, använder en peeling med för grova korn, använder en ansiktsborste två gånger om dagen eller använder syror för ofta. Det gör att du hela tiden skrubbar bort hudens egen fuktgivare.

Ett annat stort misstag du gör är att du inte har koll på vilken hudtyp du har. Många kan tror att de har väldigt torr hy men egentligen är de bara yttorra och olja under huden. Resultatet av detta blir att du får igentäppta porer och finnar.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår