instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Det här är snyggaste luggen för din ansiktsform

Av: Metro Mode

Känner du för att göra en liten förändring? Vill du inte göra något för dramatiskt är en lugg alltid ett säkert kort. Beroende på din ansiktsform så finns det flera olika luggar att klippa, nedan hittar du vilken du passar bäst i. 

Foto: Instagram@matildadjerf/@safaalloyd

Varje gång hösten kommer blir vi alltid sugna på att göra någon drastisk förändring med vårt utseende. Är du blond vill du helt plötsligt färga håret mörkt, har du långt hår vill du ha kort. Varje höst är det samma visa. Vi börjar googla hårinspiration och har massor av olika färg- och frisyridéer. Vill du inte göra en sån stor klippning men ändå ha en stor förändring kan du alltid testa att klippa lugg.

Vill du testa att lägga till en lugg? Hos Rapunzel of Sweden finns flera olika modeller och färger!

Vem har inte blivit sugen på att klippa lugg efter att sett ett avsnitt New Girl? Både Hannah Simone och Zooey Deschanel är supersnygga i sina luggar. Även Alexa Chung har garanterat inspirerat någon till att ta till saxen. När du väl bestämt dig för att klippa lugg, kan det vara svårt att veta vilken typ som passar dig bäst. Vi guidar dig till den bästa luggen för dig med långt, hjärtformat, runt, ovalt eller fyrkantigt ansikte.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår