instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Tiramisu-hår: Den lättskötta trenden som har blivit en kändisfavorit

Av: Metro Mode

Tiramisu är det aptitretande namnet på den hårtrend som under senare tid har synts på kändisar som Beyoncé och Kim Kardashian. Här är allt du behöver veta om denna läckra trend!

Foto: Instagram @beyonce/@kimkardashian

Glöm platinablont – nu blåser det varmare vindar inom kändisvärlden, åtminstone när det kommer till hårfärger. Kim Kardashian är en av de som har bytt ut sina platinablonda lockar mot en betydligt mer lättskött, varm blond färg: så kallat Tiramisu-hår.

Det ska du be din frisör om

En av trendens stora fördelar är att du inte måste springa till frisörsalongen stup i kvarten för att hålla looken fräsch: de naturliga rötterna trollar nämligen bort problematiken förknippad med en mörkare utväxt.

Den är även perfekt för dig som vill undvika det slitage som överdriven blekning medför:

“[Tiramisu-hår] är ett jättebra sätt för blondiner att tona ner [sin färg] utan att känna att de gör sig av med allt det blonda”, förklarar kändisfrisören Nikki Lee för Who What Wear.

Om du är sugen att prova på Tiramisu-hår så ska du be din frisör om naturliga rötter, mjuka dimensioner och varma toner. För bäst resultat investerar du i några produkter som håller håret i fin form mellan frisörbesöken – se våra tips här nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår