instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
skonhet

Allt du behöver veta om Virtues hårvårdsserie

Av: Metro Mode

Virtues hårvårdsserie använder kraften hos keratin från människohår och har på så sätt skapat produkter som reparerar håret och gör effektfull skillnad för ditt svall.

Foto: Virtue Labs

Är du på jakt efter en magisk formel som reparerar dina hårstrån på djupet? Amerikanska hårvårdsmärket Virtue använder sig av ett transformativt protein i sina behandlings- och stylingprodukter som är så nära magi man kan komma.

Använde keratin för sårläkning

Keratin har tidigare varit känt på grund av dess reparerande egenskaper, det har bland annat använts för sårläkning och återväxt av vävnader för i tiden. Proteinet visade sig sedan ha en förmåga att reparera hår, något som hårvårdsmärket Virtue tagit fasta på och utvecklat produkter utifrån.

Foto: Virtue Labs

“Alpha Keratin 60ku™ är ett rent, helt, etiskt framställt humant keratinprotein”, förklarar Adir Abergel, Virtues kreativa chef. “Dess molekyl har exakt samma storlek som vår egen, vilket gör att den omedelbart känns igen av våra kroppar och arbetar för att sömlöst fylla i och reparera eventuella skador i varje hårstrå.” En mycket god nyhet för skadat, överbearbetat och sprött hår!

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Virtue Labs (@virtuelabs)

Formlerna är även fria från sulfater, parabener, färger och färgämnen, och de är dessutom försiktiga med parfymering.

Passar Virtue alla hårtyper?

Virtues unika teknik passar för alla hårtyper. Produkterna fokuserar på att reparera skadat hår, som kan se ut på olika sätt. Recovery-produkterna är bäst lämpade för att reparera skadat hår och ger tydliga resultat. Den fungerar dock extra bra för personer med tunnare hårstrån som önskar mer volym. Smooth-produkterna är extra bra för tjockare och mer texturerat hår med större benägenhet att krusas.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår