Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Filmjölkslimpa – variera din frukost med glutenfritt bröd

Många väljer av olika skäl att äta mer glutenfritt idag. Många vet inte att bovetemjöl och havremjöl är naturligt glutenfria och det här är ett supergott bröd som är jätteenkelt att baka själv. Så oavsett om du bara vill testa ett nytt bröd till frukost eller om du vill vara 100% säker på vad du stoppar i dig, testa detta! PT-Fia visar hur du gör den och Fredrik Paulún berättar om det fantastiska innehållet.

Glutenfri limpa 1 limpa
600 gram filmjölk
1-2 msk honung
1 tsk bikarbonat
50 gram psylliumfröskal
260 gram bovetemjöl
50 gram havremjöl
1-2 tsk salt
2 msk brödkryddor
Kokosolja till formen
Toppa ev med sesamfrön

200 grader. Grädda ca 40-50 min beroende på ugn. Låt svalna helt innan du skär i den.

Supermat med PT-Fia och Paulúns. Inled superåret 2016 med att boosta kroppen med energi och nyttigheter inifrån. I den här serien visar Sofia PT-Fia Sjöström sina bästa recept och Fredrik Paulún berättar om varför vissa saker är så bra att boosta din kost med.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand