Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

Vi på Metro Mode jobbar stenhårt för att peppa och inspirera dig som följer oss till

Karriär

Girl power! Nu välkomnar vi grymma Josefin och Vanja till Metro Mode

Vi på Metro Mode jobbar stenhårt för att peppa och inspirera dig som följer oss till att må bra och våga ta för dig i livet! Våra senaste tillskott i Metro Mode-familjen är inne på helt samma spår – och vi är grymt glada och stolta över att entreprenörerna och poddkollegorna Josefin Dahlberg och Vanja Wikström numera bloggar hos oss.

Foto: Kajsa Göransson

Josefin Dahlberg och Vanja Wikström har under sina år som bloggare, och sedan de startade sin gemensamma podd ”Josefin och Vanja” för två år sedan, positionerat sig som starka och inspirerande röster för unga kvinnors välmående. Den framgångsrika duon driver en varsin livsstilsblogg som numera finns hos oss på metromode.se.

– Det känns superbra att flytta våra bloggar till Metro Mode. Det är den optimala platsen för oss att fortsätta sprida vår filosofi om att skapa en vardag så härlig att man inte behöver ta semester från den. Vi brinner för driftighet, girlpower och karriär samt att värna vardagsglädjen med alltifrån härliga kläder till god mat. Tillsammans med Metro ser vi fram emot att kunna utveckla flera roliga projekt på dessa fronter, säger Josefin Dahlberg och Vanja Wikström.

Förutom två inspirerande bloggar kommer du regelbundet att kunna ta del av Josefins och Vanjas grymma tips under vårt karriärssegment.

Här hittar du Josefins och Vanjas bloggar:

Josefindahlberg.metromode.se
Vanja.metromode.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind