Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!
Skönhet

TRENDIGT NU SOM BLIR TRENDIGT SEN

 

Varje säsong kommer det nya trender men vem orkar egentligen hålla koll på vad som är inne eller ute jämt. Vi väljer att istället fokusera på det som är trendigt just nu och det som håller i sig och även är aktuellt även våren 2013. Ballerinaknuten, den låga hästsvansen och mittbenan med rock ‘n’ roll känsla är tre trender som slår stort nästa säsong – så det räcker att du håller koll på dem nu.

Av. CAROLINE SANDSTRÖM Foto. ALL OVER PRESS

DEN LÅGA HÄSTSVANSEN

Hästsvansen har klivit ner några centimeter den här säsongen och vi såg den på bland annat BCBG, Versace, Marc Jacobs och Calvin Kleins höstvisningar. Den håller även i sig hårt våren 2013 men då ser vi den i en lite lösare form och med annorlunda fästningstekniker. Elie Saab bjöd på en fager och elegant svans men som innehäll en extra edge i och med metallspännet och Etro fäste fast hela kalufset med ett svart sammetsband.

 

BALLERINAKNUTEN
Vad är mer feminint och klassiskt än en enkel, men så elegant, ballerinaknut? Stella McCartney matchade sin håruppsättning med knallblåa ögonfransar som kryddade till hela looken och Ralph Lauren lät det klassiska förbli och satsade på en enkel makeup men med röda läppar. Knyt en knut runt knuten som hos Altuzzara eller  tvinna den så att du får två knutar i en som Jason Wu gjorde. Ballerinaknuten kommer aldrig bli omodern men den här säsongen och nästa slår den större än på länge.

 


ROCKANDE MITTBENA

Mittbena syns varje säsong men vi ser den alltid på olika sätt. Den här säsongen är volymen ganksa platt och hela frisyrens ser oarbetad och slarvig ut trots att det ligger flera minuter bakom. Mittbenan är heller inte perfekt utan den är lite slarvigt gjord – precis så man vill att den ska se ut. Den här säsongen ser vi den hos Balmain, Alexander Wang, Chloé och Proenza Schouler och nästa säsong visar Isabel Marant och BCBG vägen med sina snygga frisyrer.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emelie Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Man
Kevin Triguero
Hälsa
PT-Fia
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Creative
Sandra Hjort
Home
Julia K
Creative
Linn Wiberg
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sanne Alexandra
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell