Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Förtrollande Ida Sjöstedt

Ida Sjöstedt bjöd in oss till hennes sagovärld. Som blomstrade i ljuva pasteller och fluffiga material. Finast var den stora pälsen som liknade isglassen twister i sina regnbågsfärger som bokstavligen talat fick oss att smälta. De transparenta böljande klänningarna som är hennes signum, var ljuvligare än någonsin. Den A-linjeformade babydoll klänningen fick oss att vända blicken efter den en extra gång. Men det var inga lättburna plagg vi såg, det gäller att sakerna sitter på rätt plats för att kunna bära upp de minst sagt iögonfallande klänningarna.

Håret fick oss att vilja springa in till närmsta frisör och be om en Brigitte Bardot förvandling. 

Ida Sjöstedt _KLF5555 _KLF5487 _KLF5346 _KLF5569 _KLF5530

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!