Mamma

Tareq Taylor och Sofia “PT-Fia” Ståhl väntar barn

Träningsprofilen och kändiskocken Tareq Taylor ska bli pappa igen, det berättar hans flickvän Sofia Ståhl, även känd som PT-Fia. På sin blogg skriver hon att hon är gravid och tackar för alla lyckönskningar.

Foto: Sofia Ståhl

Tareq Taylor och Sofia Ståhl har sedan tidigare båda varsitt barn från tidigare relationer, Tareq har 19-åriga dottern Ellen och Sofia har dottern Edith, född 2017. Men nu väntar alltså paret sitt första gemensamma barn.

Tareq Taylor och Sofia Ståhl blev ett par för två år sedan och har på sociala medier förespråkat att man ska prioritera relationen och inte låta tråkiga vardagsbestyr komma ivägen. Häromdagen la Sofia ut en kärleksfull bild på paret stående på en brygga med bildtexten: “Vi lämnade disken, hånglade istället”.

Väntar sitt första gemensamma barn

Att kärleken mellan de två spirar blir nu ännu tydligare. På sin blogg delar Sofia med sig av gravidbeskedet. I inlägget skriver hon: “Jag är gravid?! Vi ska få en bebis?! Trots att vi vetat det ett bra tag så är det som att jag inte riktigt vet om jag verkligen förstått det. Det känns så oerhört naturligt och självklart och samtidigt helt ofattbart. En liten bebis?”

Sofia skriver också i inlägget att hon tänkt att det inte skulle bli några fler barn. “Jag som trodde att jag var klar hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen.”

Tackar för alla gratulationer

I ett nytt inlägg på bloggen skriver Sofia om reaktionerna på gravidbeskedet. “Är helt överväldigad över allt fint som kommit sedan vi berättade om bebis. Så oerhört generöst och fint!<3”

Grattis önskar vi på Metro Mode!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!