Nöje

Bianca Ingrosso får nytt program: “Kul och pirrigt”

Efter tre säsonger vinkar Bianca Ingrosso adjö till sin egen talkshow. Nu väntar istället ett nytt underhållningsprogram som har premiär under 2025 på Max. 

Foto: Max

Bianca Ingrossos egen talkshow, BIANCA, går i graven efter tre säsonger – för att lämna plats åt entreprenörens nya satsning.

“Hon har gått från klarhet till klarhet”

I ett pressmeddelande framkommer det att Ingrosso har ett nytt program på g, denna gång på streamingtjänsten Max:

“Det känns så kul och pirrigt att det kommer bli ännu mer underhållning och ännu mer maxat! Jag längtar så mycket till att snart kunna berätta mer om det här otroliga projektet som vi jobbar med”, säger Ingrosso.

Exakt hur det nya formatet ser ut är ännu okänt. Däremot vet vi att Ingrosso återvänder i sin roll som programledare, samt att programmet utvecklas tillsammans med Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry.

“Vi är så glada och stolta att kunna berätta att Bianca flyttar in på Max med ett nytt format i början av nästa år. Bianca har gått från klarhet till klarhet i rollen som talkshow host och programledare, och det är superkul att med hennes driv och engagemang tillsammans utveckla ett helt nytt format”, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent Warner Bros. Discovery.   

Bianca Ingrossos nya program har premiär under 2025 på Max och kommer även sändas senare på Kanal 5.  

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!