Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Creative

Creative listar 7 facebookgrupper att bli peppad och inspirerad av

separatistiska-facebookgrupper-rexfeaturesFacebookgrupper kan ju vara något av det bästa som finns. Det är perfekta platser för att lära sig nya saker, diskutera, känna samhörighet och för att få kompisar. Många grupper är separatistiska, vilket innebär att det är en fristad för människor inom en viss grupp. Creative har listat sju facebookgrupper att bli peppad och inspirerad av.
 
Streetgäris

”StreetGäris är ett nätverk för oss som delar samma värdegrund och som vill vara en del av ett nätverk/en rörelse som arbetar för gäri- och mentorskap. StreetGäris är en grupp för oss som definierar oss som kvinnor eller icke-binära.”
 

GRL PWR FOTO

”Det här är en kvinnoseparatistisk fotogrupp, där en ska kunna prata om allt som rör fotografi. Vi vill skapa en bra stämning där alla känner att de kan ta plats och vågar deltaga, oavsett erfarenhet. Vi vill skapa en positiv plattform där man hyllar sig själv och andra för vad som skapas och kritiken som ges får aldrig vara nedsättande.”
 

Vegangäris

”En grupp för sköna gäris som är veganer, eller som är på väg att bli veganer. Här kan vi snacka allt veganskt, högt och lågt, och kanske ses på middagar eller sånt!”
 

Växtgäris

”Grupp för gäris som tycker om växter! Dela med er av tips, ställ frågor eller lägg upp bilder på era växter! Har ni sticklingar över så kan vi skicka till varann.”
 

Kultur för rasifierade

”Ett forum för rasifierade att dela med sig, diskutera kultur, Allt från musik, litteratur och film m.m. som är av oss för oss. Det kan va allt till en tung textprosa till en feel good-film.”
 

Honey & the bees

En av de största tjejgrupperna på Facebook.
 

Queer Space

”Queer Space är ett safe space för queera personer och en grupp att umgås i. En grupp för att hitta pepp och peppa andra. En grupp att snacka vardag i, att dela med sig av erfarenheter och tankar i.”
 

Foto: PYMCA/REX/Shutterstock

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!