instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

Behåll dina träningsvanor under semestern – 6 träningsövningar att göra på resande fot

Av: Metro Mode

Varva lata semesterdagar med ett effektivt och pulshöjande cirkelpass i solen! Sassa Asli ger dig ett effektivt och pulshöjande träningspass som du enkelt kan göra helt utan utrustning, var du än befinner dig i sommar! 

Foto: Pexels & Unsplash

→ Gör övningarna rätt efter varandra med minimal paus. Satsa på 12 repetitioner av varje övning. Tänk på att göra tolv repitioner på varje sida av kroppen för övningarna som kräver det. Vid avslutad cirkel tar du en paus på 60 sekunder, innan du startar om från början. Undvik att slarva med tekniken och gör hellre övningarna sakta till att börja med, innan du ökar farten. Upprepa cirkeln 4-5 gånger. →Trots att dina träningsupplägg inte ser exakt identiska ut med det som du vanligtvis gör, finns det ingen anledning att vara orolig. All aktivitet är bra och det kan till och med gynna dig att ta en paus från dina dagliga rutiner och testa något nytt under semestern.

Sassas bästa motivationstips: Börja med att identifiera för dig själv vad ditt ”varför” med träningen är. Om du har svårt att finna motivation till daglig rörelse är det viktigt att ha ett tydligt syfte och mål med varför du tränar, det kommer underlätta massor!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår