instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

Bäst i test: Metro Mode testar och utser de bästa ekologiska deodoranterna

Av:

En deodorant som håller huden torr och tar bort svettlukt är ett måste i necessären. Vi har testat ekohyllans bästa varianter.

 

Utbudet av naturliga och ekologiska deodoranter växer, allt fler undviker att smörja huden med aluminium, alkohol och onödiga tillsatser som annars är vanligt förekommande i traditionella deodoranter. Vi har testat deo-alternativen som får kroppen och miljön att jubla, kolla in bildspelet för att ta reda på vilka som även håller oss fräscha hela dagen. I testet betygsätter vi samtliga deodoranter i en skala mellan en * upp till fem ***** som är fullpott.

 

Tänk på! Om du är van att använda traditionella deodoranter (som ofta innehåller olika aluminiumföreningar) så kan du uppleva att du under en övergångsperiod till en naturlig deodorant kommer att svettas mer eller att svetten luktar mer – medan det för andra fungerar bra redan från första stund.

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår