instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

Ge kroppen en extra boost i vår – 11 hälsosamma och goda superfoods

Av: Metro Mode

Efter den mörka vintern är superfoods perfekt för att kicka igång energin igen. Vi har samlat 11 goda superfoods som vi mer än gärna blandar i smoothies, toppar gröten med, eller bara äter som det är!

Foto: Unsplash

Kickstarta våren med superfoods! Efter de mörka och kalla månaderna när vi känner oss extra trötta frossar vi gärna i supermaten för att få den där extra energin. Superfoods är proppad med nyttigheter och hälsosamma egenskaper – precis vad du behöver för att väckas ur vintervilan.

Bland superfoods hittar du bland annat bär, växter och örter som innehåller vitaminer, mineraler, antioxidanter och andra näringsämnen som är viktiga för kroppens funktion och som passar perfekt när din kropp är i behov av en må bra-boost. Toppa muslin med C-vitaminrika mullbär som är bra för immunförsvaret, eller mixa en grön smoothie med uppiggande spirulina för att kicka igång dagen på bästa sätt.

Här nedan har vi plockat ihop 11 superfoods för dig som vill ge kroppen en extra god och hälsosam boost inför våren.SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår