Hälsa

Isabella Löwengrip om depressionen: Vi är många som kämpar med vårt inre

Isabella Löwengrip berättar på Instagram att hon åter drabbats av depression. “Glöm aldrig bort att du inte är ensam”, skriver hon.

Foto: Instagram @isabellalowengrip

I ett nytt inlägg på Instagram berättar entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip om sin kamp mot psykisk ohälsa:

“Allt går att fake:a med lite smink och fönat hår. Igår berättade jag om att jag är deprimerad igen. Det var så många som kände igen sig och kom med kloka råd. Nu har jag börjat med en ny medicinering av antidepressiva och hoppas bli bättre inom en snar framtid”, skriver Löwengrip, och passar även på att tacka sina följare för deras stöd:

“Jag vill ge er som hörde av sig igår ett stort tack. Jag blev helt rörd när jag läste allt. Vi är många som kämpar med vårt inre varje dag. Glöm aldrig bort att du inte är ensam.”

Kämpat med sorg sedan hon var barn

Detta är inte första gången som Löwengrip berättar öppet om sina problem med psykisk ohälsa. I en intervju i Sveriges Radio 2020 berättade hon att hon har haft en “grundsorg” sedan hon var väldigt ung.

“Jag kan fly in i min offentliga sida – där kan jag må väldigt bra – och sen när jag lämnar den, när jag lämnar ljuset, så blir det väldigt mörkt helt plötsligt”, säger hon i programmet Söndagsintervjun.

“Privat är det nog alltid en grundsorg och det har jag kämpat med sedan jag var barn. Mycket i mitt liv har handlat om flykt. ‘Var ska jag fly någonstans, vad är nästa steg?’. Jag skulle säga att offentligen är att kliva upp på en sen där det är en massa strålkastare, och ju starkare lamporna lyser desto mindre ser man mörkret runtomkring. Och därför ville jag helst inte kliva av.”

Källa: Sveriges Radio

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!