Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Jennifer Anistons 5 bästa träningstips och skönhetsknep

Det är stor omsättning på alla it-girls vars stilar och skönhetsknep vi gärna kopierar rakt av – och så finns det de stjärnor som fortsätter att lysa, år efter år. Jennifer Aniston, vi tittar på dig!

Allas vår Rachel Green har toppat magasinet People’s lista över Most Beautiful Person fler än en gång – och vi är beredda att hålla med. Men vad är det då som gör miss Aniston så där oklanderligt snygg vare sig hon är ute med hunden eller skrider fram över röda mattan? Vi vet svaret! Till Wellandgood.com delar Jennifer med sig av sin bästa träningsform, ett superfood hon inte kan vara utan och tre andra viktiga delar i sin hälso-skönhetsrutin. Kolla in vad hon tipsar om nedan!

Foto: REX

Källa: Wellandgood.com 

Träningen: Rise Nation KÖP

Träningen: Rise Nation

– För mig är det viktigt att variera träningen, jag försöker alltid att överraska mina muskler. I Los Angeles tränar jag hos Rise Nation, som kör konditionsklasser på trappmaskiner – det är så bra träning, säger Jennifer Aniston till Wellandgood.com.

 

 

KÖP

Foto: Rise Nation

Nästa bild
Avslappningen: Infraröd bastu KÖP

Avslappningen: Infraröd bastu

– Jag älskar att sätta mig i en infraröd bastu efter träningen. Det är så bra för att rena och hålla kroppen ung, tycker Jennifer Aniston.

KÖP

Foto: Pixabay

Nästa bild
Frukosten: Kollagenpeptider KÖP

Frukosten: Kollagenpeptider

– Jag har märkt stor skillnad från insidan och ut sedan jag började lägga till ett pulver med kollagenpeptider i mina morgonsmoothies. Mina naglar är finare och jag har fått ett helt nytt glow.

Det här slänger Jennifer Aniston i morgonsmoothien!

Ett naturligt rent proteinpulver, bananer, blåbär, frysta körsbär, sötningsmedlet stevia, gröna bladgrönsaker, macapulver och lite kakao.

KÖP

Nästa bild
Matlagningen: Kokosolja KÖP

Matlagningen: Kokosolja

Kokosolja är en annan favorit – jag älskar att laga mat med den eller att bre den på en avokadotoast, säger Jennifer Aniston.

KÖP

Foto: Renée Voltaire

Nästa bild
Håret: Torrschampo KÖP

Håret: Torrschampo

Alla som någon gång suktat efter “Rachels” hårman räcker upp en hand!

– Tidigare tvättade jag håret varje dag för att det blev så fett, men sedan jag började använda  Living Proofs (som Jennifer är delägare i, reds. anm.) torrschampo håller sig håret fräscht trots att jag bara varannan, var tredje dag.

 

KÖP

Foto: Lyko

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!