Hälsa

Kändisarnas 10 mest inspirerande träningscitat

Trots träningshets och utseendepress för att få de bästa rollerna, se snyggast ut på scenen och i rutan så finns det Hollywoodkändisar som lyckats behålla en sund – och inspirerande – inställning till sin hälsa.


Foto: Unsplash / @beyonce

Vi har samlat tio inspirerande citat om träning, kroppen och hälsa från några av våra favoritkvinnor. Ta hand om din kropp; träna för att hålla dig stark och inte bara för att få buns of steel. Vi säger bara: Ellen Degeneres och gänget, ni har så rätt!

Källa: Shape.com, Sheknows.com

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

“Jag kommer aldrig att svälta mig själv för en roll… Jag vill inte att unga tjejer ska tänka, ‘Åh, jag vill se ut som Katniss, så jag hoppar över middagen’. Det var jag väldigt medveten om under träningen, när jag jobbade för att få min kropp att se ut på rätt sätt. Jag ville se vältränad och stark ut – inte tunn och undernärd.”

Inspireras av Jennifers träning och kostupplägg >>

Nästa bild
Sofia Vergara

Sofia Vergara

“Inte för mycket mat, inte för mycket träning, inte för mycket av något. Lagom av allt.”

Nästa bild
Jillian Michaels

Jillian Michaels

“Ingen är perfekt, så sluta tro att du måste vara och göra allting perfekt. Dessutom, perfekt är tråkigt. Istället för att dissekera din kropp i spegeln eller tillsammans med vännerna över en drink, börja se dina brister som unika egenskaper som ger dig karaktär och skapar den du är – för det är precis vad de gör.”

Nästa bild
Emily VanCamp

Emily VanCamp

“Kvinnor är hårda mot sig själva. Jag försöker att sluta fokusera på mina brister och istället uppskatta det jag gillar med min kropp.”

 

Nästa bild
Beyoncé

Beyoncé

“Om allt var perfekt så skulle du aldrig lära dig något och du skulle aldrig växa.”

5 saker du inte visste (men vill veta) om Beyoncé >>

 

Nästa bild
Christina Aguilera

Christina Aguilera

“Jag tycker att vilken storlek och form din kropp än har, så måste du omfamna den och gilla läget. Kvinnokroppen är något så vackert. Jag önskar att kvinnor var mer stolta över sina kroppar och inte dissade andra kvinnor som är stolta över sina.”

Nästa bild
Cameron Diaz

Cameron Diaz

“Ungdomens källa [för mig], låt mig tänka… Jag tänker att det är träning, en hälsosam kost, mycket vatten, massor av skratt, mycket sex – ja, sex, vi behöver det som människor. Det är hälsosamt, det är naturligt, det är vad vi är här för att göra!”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!