Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Kändisarnas 10 mest inspirerande träningscitat

Kändisarnas 10 mest inspirerande träningscitat
10 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/04/jennifer.jpg

Jennifer Lawrence

“Jag kommer aldrig att svälta mig själv för en roll… Jag vill inte att unga tjejer ska tänka, ‘Åh, jag vill se ut som Katniss, så jag hoppar över middagen’. Det var jag väldigt medveten om under träningen, när jag jobbade för att få min kropp att se ut på rätt sätt. Jag ville se vältränad och stark ut – inte tunn och undernärd.”

Inspireras av Jennifers träning och kostupplägg >>

https://metromode.se/files/2016/04/sofia.jpg

Sofia Vergara

“Inte för mycket mat, inte för mycket träning, inte för mycket av något. Lagom av allt.”

https://metromode.se/files/2016/04/lea.jpg

Lea Michele

“Jag tränar när jag känner för det. För mig handlar det om att må bra och att ta hand om kroppen snarare än att försöka passa in en färdig mall. Jag försöker att äta bra, ja allt jag gör är för att må så bra som jag bara kan.”

Foto: instagram.com/msleamichele

https://metromode.se/files/2016/04/Taylor.jpg

Taylor Swift

“För mig handlar löpning om lyssna på  ett helt gäng med nya låtar och att springa i takt till musiken.”

Taylor ute på powerwalk i Los Angeles med bästisen och modellen Gigi Hadid. 

https://metromode.se/files/2016/04/jillian.jpg

Jillian Michaels

“Ingen är perfekt, så sluta tro att du måste vara och göra allting perfekt. Dessutom, perfekt är tråkigt. Istället för att dissekera din kropp i spegeln eller tillsammans med vännerna över en drink, börja se dina brister som unika egenskaper som ger dig karaktär och skapar den du är – för det är precis vad de gör.”

https://metromode.se/files/2016/04/emily.jpg

Emily VanCamp

“Kvinnor är hårda mot sig själva. Jag försöker att sluta fokusera på mina brister och istället uppskatta det jag gillar med min kropp.”

 

https://metromode.se/files/2016/04/beyonce1.jpg

Beyoncé

“Om allt var perfekt så skulle du aldrig lära dig något och du skulle aldrig växa.”

5 saker du inte visste (men vill veta) om Beyoncé >>

 

https://metromode.se/files/2016/04/christina.jpg

Christina Aguilera

“Jag tycker att vilken storlek och form din kropp än har, så måste du omfamna den och gilla läget. Kvinnokroppen är något så vackert. Jag önskar att kvinnor var mer stolta över sina kroppar och inte dissade andra kvinnor som är stolta över sina.”

https://metromode.se/files/2016/04/cameron2.jpg

Cameron Diaz

“Ungdomens källa [för mig], låt mig tänka… Jag tänker att det är träning, en hälsosam kost, mycket vatten, massor av skratt, mycket sex – ja, sex, vi behöver det som människor. Det är hälsosamt, det är naturligt, det är vad vi är här för att göra!”

https://metromode.se/files/2016/04/ellen.jpg

Ellen DeGeneres

“Jag tycker verkligen inte att jag behöver buns of steel (stenhård rumpa). Jag är nöjd om jag får buns of cinnamon (kanelbullar)”

Trots träningshets och utseendepress för att få de bästa rollerna, se snyggast ut på scenen och i rutan så finns det Hollywoodkändisar som lyckats behålla en sund – och inspirerande – inställning till sin hälsa.
 
Vi har samlat tio inspirerande citat om träning, kroppen och hälsa från några av våra favoritkvinnor. Ta hand om din kropp; träna för att hålla dig stark och inte bara för att få buns of steel. Vi säger bara: Ellen Degeneres och gänget, ni har så rätt!
 
Foto: REX /Instagram.com/msleamichele
Källa: Shape.com, Sheknows.com

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!