instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

Så håller du igång sommarträningen (fast du hellre vill lata dig hela semestern)

Av: Metro Mode

Semestern är den tiden på året då du förhoppningsvis slipper de flesta av dina vardagsrutiner och istället har tid att ta dagarna som de kommer utan måsten – vilket ofta resulterar i att träningen hamnar långt ner på priolistan. Här är tipsen som gör det enklare att kombinera träningpass OCH lata sommardagar. 

Foto: Unsplash & Pexels

När sista arbetsdagen är över och du står inför dina efterlängtade semesterdagar så kanske inte det första du vill göra är att boka in kommande veckors träningspass. Du kanske helst av allt bara vill slänga bort träningstightsen, korka upp roséflaskan och slå dig ner i en skön solstol. Vi förstår dig (och känner ofta detsamma), men vi lovar att det bara finns fördelar med att hålla igång en del under sommaren också. Det behöver inte betyda stenhårda pass fem dagar i veckan, men genom att få upp pulsen och låta musklerna jobba några dagar i veckan (eller i korta sessioner varje dag) så kommer du ha energi till att ta vara på semestern på bästa sätt – och du kommer tillbaka till jobbet i höst utan att känna dig ännu tröttare än när du gick på semester.

Fundera över vilken tid på dagen som passar bäst för att få in ditt träningspass. Ett klassiskt tips är att träna på morgonen för att inget annat ska hinna komma emellan, men om du har svårt att komma igång tidigt på dagen så finns även bra tips för dig som vill röra på dig under dagen eller senare på kvällen.

Se våra tips nedan för dig som vill träna…

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår