Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hälsa

Så kommer du igång med yogan – Josefine Bengtssons bästa tips

Vill du börja yoga men vet inte riktigt hur du ska komma igång? Låt dig då inspireras av Josefine “Yoga” Bengtssons bästa råd för hur du kan uppleva yogans magi.

yoga-josefine-tipsFoto: josefinesyoga.metromode.se

“Tiden på yogamattan ger mig glimtar av något mer och större – den där känslan av kärlek och harmoni som alltid finns där inombords oberoende yttre omständigheter. Känslan av meningsfullhet”, skriver hon i sitt blogginlägg.

För Josefine är yogan något som hjälper henne att släppa alla tankar på ytligheter och problem och istället njuta av nuet. Hon vill att alla ska få uppleva yogans alla fördelar och delar därför med sig av några tips för dig som är sugen men inte riktigt har tagit steget än.

Våga vara sämst i klassen!

Alla är nybörjare någon gång och det är inget fel med det. Till och med självaste Josefine Yoga var förvirrad på sin första yogaklass, skriver hon. Det är okej att inte vara bäst!

Ha tålamod!

Att ha tålamod kan vara svårt, men det är värt det. “Det tar tid att öppna upp kroppen och att hitta lugnet i meditation. De flest av oss är vana att pusha oss själva i vår vardag men försök att lämna den attityden när du ställer dig på yogamattan”, skriver hon i blogginlägget.

5 minuter om dagen!

Gör lite yoga och meditation om dagen – det räcker och kan ge mer än 90 minuter varannan vecka. Enligt henne spelar det ingen roll vilken eller vilka yoga-övningar man gör, utan det är förnimmelserna i kroppen som ska vara i fokus.

Känner du dig inspirerad och vill lästa mer? Du hittar hela hennes blogginlägg här om du vill ta del av resten av alla hennes bästa tips för hur du blir en yogi!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!