Artikeln innehåller annonslänkar
Hälsa

Sexleksaker 2023 – vi listar årets 10 populäraste

Det kan vara svårt att hitta rätt i den uppsjö av sexleksaker som finns på marknaden. Här är 10 garanterat tillfredsställande val.

Foto: Unsplash

Oavsett om du är ute efter en kraftfull vibrator eller en estetisk tilltalande dildo så har vi något för dig. Vi listar tio sexleksaker som har toppat försäljningslistorna i år.

Läs även:

Så får du längre och kraftfullare orgasmer.

Satisfyer släpper adventskalender – perfekt för både par och singlar.

14 enkla knep för att få fart på sexlivet.

Lelo Soraya 2 KÖP

Lelo Soraya 2

Lelo är kända för sina lyxiga, estetiskt tilltalande sexleksaker. Om du har lust att lägga en extra slant på din njutning i år så kan det vara värt att kolla in deras utbud.

Den lyxiga vibratorn har en elegant design som tar hänsyn till din anatomi. Den utvändiga delen är ännu bättre placerad, så att din klitoris skäms bort med målinriktad och himmelskt skön stimulans.

Det slanka skaftet har helt rätt fyllnad och böjning, vilket gör det lätt att rikta de djupa vibrationerna mot g-punkten. Njut av hur dina två erogena zoner stimuleras på en gång, och gör dig redo för massor av sköna blandorgasmer.

Att den är otroligt snygg gör ju inte ont, det heller.

Pris: 1 612 kronor.

KÖP

Nästa bild
LELO SONA 2 Cruise KÖP

LELO SONA 2 Cruise

Lelo Sona 2 Cruise toppar ständigt försäljningslistorna och detta av goda anledningar. Detta är en unik sexleksak som istället för att vibrera  skickar ut milda ljudvågor som resulterar i en explosiv orgasm.

Pris: 1 048 kronor.

Finns även hos Lyko!

 

KÖP

Nästa bild
We-Vibe Chorus KÖP

We-Vibe Chorus

Letar du och din älskling efter en sexleksak ni kan använda tillsammans? We-Vibe Chorus är en sexleksak för par, och funkar så att den som blir penetrerad bär leksaken under sexakten.

We-Vibe Chorus anpassar sig till era rörelser under sexet och anpassar sina vibrationer därefter. Den är dessutom vattentät!

Pris: 2 095 kronor.

Finns även hos Lyko!

 

KÖP

Nästa bild
We-Vibe Touch X KÖP

We-Vibe Touch X

We-Vibe Touch X är en kraftfull liten vibrator, praktiskt tystlåten och vattentät.

Med sju olika vibrations-inställningar och en silkeslen yta är detta ett utmärkt val för dig som är ute efter en mångsidig vibrator.

Pris: 999 kronor.

Finns även hos Lyko!

 

 

KÖP

Nästa bild
Njoy Pure Wand KÖP

Njoy Pure Wand

Njoy Pure Wand är lika enkel som den är elegant. Om du är ute efter stilren stimulans och inte känner ett behov av en massa extra funktioner är detta en variant att kolla in.

Pris: 1 295 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
ROMP Wave Klitorisvibrator KÖP

ROMP Wave Klitorisvibrator

Denna klitorisvibrator är utformad för att passa perfekt i din hand, men den går minst lika bra att ligga på.

Vibratorn har 10 olika funktioner och kan även användas för att stimulera bröstvårtorna under förspelet. I övrigt är den både vattentät och tyst.

Pris: 299 kronor.

 

 

 

 

KÖP

Nästa bild
Satisfyer Pro 2 Next Generation Lufttrycksvibrator KÖP

Satisfyer Pro 2 Next Generation Lufttrycksvibrator

Om du aldrig har hört talas om en lufttrycksvibrator förut så är det en vibrator som stimulerar klitoris med hjälp av pulserande lufttryck, vilket ger en närmast sugande känsla.

Satisfyer Pro 2 Next Generation har elva olika nivåer, från försiktigt puffande till djupt stimulerande inställningar.

Pris: 443 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Sinful Flexy Uppladdningsbar Rabbitvibrator KÖP

Sinful Flexy Uppladdningsbar Rabbitvibrator

Det finns ingen anledning att välja mellan inre och yttre stimulering när du kan få bägge delar med Flexy Rabbitvibrator från Sinful. Den kurviga designen är insvept i silkeslent silikon och inuti gömmer sig två kraftiga motorer. Den ena ser till att din g-punkt stimuleras, medan den andra tar hand om din klitoris.

Pris: 389 kronor.

(Nedsatt 37%)

 

 

KÖP

Nästa bild
Lovense Ferri fjärrstyrda vibrerande trosor KÖP

Lovense Ferri fjärrstyrda vibrerande trosor

Distansförhållande? Inga problem. Med de här fjärrstyrda trosorna kan du och din älskling ha förspel närsomhelst, varsomhelst.

Med hjälp av en app kan din partner anpassa dina vibrationer och välja mellan en mängd olika vibrationsmönster. En annan rolig funktion är att du kan synkronisera vibratorn till din favoritmusik för en extra harmonisk orgasm.

Pris: 1 595 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Palm Power Recharge KÖP

Palm Power Recharge

Den här bästsäljaren är rätt och slätt en kraftfull vibrator som kan användas för både klitorisstimulans och andra kroppsdelar.

Dess fulla vibrationsstyrka beskrivs som mycket stark, så om du är ute efter en vibrator som ger det där lilla extra är detta valet för dig.

Pris: 749 kronor.

 

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!