Hälsa

Så får du längre och kraftfullare orgasmer

Med ett enkelt litet trick kan dina orgasmer ta dig till oanade nivåer – både med och utan partner, vi berättar hur du gör!

Foto: Unsplash

Den stora hemligheten kommer från tantriskt sex och kallas för “edging.” Tantriskt sex har traditionellt sett blivit betraktat som något avancerat och komplicerat men i själva verket handlar det om att kunna koppla ihop sexualitet och andlighet. “Edging” kallas också för “orgasmkontroll” och handlar om att kunna “balansera på gränsen.” Detta ska då leda till både längre och mer intensiva orgasmer.

Ta ut svängarna med din partner

Om du har sex med en partner kan detta vara ett sätt att ta ut svängarna i sovrummet. Genom att stimulera sin partner tills den närmar sig klimax och sedan dra ut på den stunden kan ge lite krydda till sexlivet. Att fördröja orgasmen kan också förlänga upphetsningen och på så sätt föra par närmre varandra både emotionellt och andligt.

Så övar du upp din orgasmkontroll

Det är också en populär metod vid onani. Du tar dig alltså till själva orgasmpunkten då du självmant stannar upp. Varje gång du närmar dig orgasm avslutar du stimulansen precis innan och ökar på så sätt blodflödet till könsorganet. När du till sist släpper efter, antingen på dig själv eller hos en partner, resulterar detta i en intensivare orgasm.

Läs även:

Där och då vill svenskarna onanera.

Satisfyer släpper adventskalender – perfekt för både par och singlar!

Vibratorns spännande historia!

Så mycket onanerar svenska män och kvinnor.

Onanera mera! 11 härliga sexleksaker för henne.

14 enkla knep för att få fart på sexlivet.

11 tips för en bättre orgasm.

10 frågor om sex som alla undrar – men som ingen vågar fråga.

Orgasm-glow – orgasmens funktioner som får din hy att nå klimax.

Källa: The Sun

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!