instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
halsa

Träna mage och kondition med modellernas träningsprogram

Av: Metro Mode

“Riktiga kroppar – superresultat!” är filosofin bakom heta New York-upplägget The Model Trainer Method. Här hittar du ett av programmets träningspass som du varken behöver gym eller redskap (förutom en bänk) för att köra. Hej superkropp! 

 

Personliga tränaren Heather Marr och hälsoredaktören Tatiana Boncompagni delar med sig av ett effektivt och enkelt styrkepass med fokus på mage och kondition från sin bok The Model Trainer Method. Heather Marr började sin karriär som modell men jobbar nu sedan flera år tillbaka som tränare – med ett gäng av New Yorks hetaste modeller på kundlistan. Ja tack, vi testar gärna samma pass som de kör!

 

Mage + kondition – så här gör du!

Börja med att värma upp i 5-10 minuter med lätt konditionsträning, till exempel jogg eller hopprep. Passet består av fyra delar (med tre varv på varje), där de första tre delarna är superset (två övningar som du kör direkt efter varandra). Vila en stund mellan varje superset. När du kört klart de tre varven, gå vidare till nästa del. Du hittar de sju övningarna i bildspelet här ovanför, dags att svettas!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår