Hälsa

Yoga Games 2022 – Skandinaviens största yogaevent till Hotel Skansen i Båstad

Den 24-25 september 2022 kommer Hotel Skansen i Båstad att stå värd för Skandinaviens största yogaevent, Yoga Games. Det kommer bjudas på ett brett program av yogaklasser med några av världens främsta yogalärare, hälsomässa och aktiviteter som kallbad, skogsbad och mysjogging längs havet.

Foto: Anders Karolyi

Yoga Games är Skandinaviens största yogaevent med arrangemang i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Etableringen i Båstad är den första utanför storstäderna. På hotel Skansen kommer deltagarna kunna bo i direkt anslutning till eventet och har tillgång till hotellets spa med rooftop och kallbadhus. “Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda Yoga Games utbud av yoga i Båstads magiska miljö”, säger Daniella Andrys, marknadschef GRAM Group / Hotel Skansen.

Foto: Anders Karolyi

Under Yoga Games Båstad kommer deltagarna kunna välja mellan ett brett utbud av yogaklasser. Några av världens främsta yogalärare blandas med utvalda svenska, i ett väl sammansatt schema som passar alla nivåer. På programmet står även meditation, breathwork, kallbad i havet, mysjogg, vandring, chokladprovning på Norrvikens trädgårdar och hälsomässa med ett 30-tal utställare.

Erbjuder inte bara yoga

Bland de mer namnkunniga yogainstruktörerna märks Hiro Landazuri, Rusty Wells, Simon Park, Johanna Hector och Francesca Golfetto. “Det som skiljer Yoga Games Båstad från våra event i storstäderna är att programmet inte bara erbjuder yoga”, säger David Lejonroth. “Dessutom har vi fått ett helt otroligt fält av internationella och nationella yogalärare till Båstad.”

Foto: Anders Karolyi

Biljetterna till Yoga Games Båstad släpps torsdag 21 april 2022, då med boendepaket på Hotel Skansen. Biljetter utan hotellpaket är tillgängligt från 19 maj 2022.

Foto: Anders Karolyi

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!