Horoskop

Horoskop vecka 20 – läs om din vecka här

Tvillingarna bör färdigställa sina uppgifter och oxen bör lita på sig själv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Källa: KK

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Några helt speciella upplevelser väntar. Om du är nyfiken och vill veta mer om vägen vidare i livet finns nu alla möjligheter för det. I slutändan är det bara du som kan bestämma vilken väg du ska ta, du bör därför lyssna på din inre röst och vara ärlig mot dig själv genom att lyssna på dina önskningar och behov.

Veckans råd: Var öppen och observant.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Det finns alla möjligheter för förändring just nu. Om du har några önskemål om att frigöra dig från något eller göra saker på ditt eget sätt, bör du satsa på det under de närmsta dagarna. Du har länge känt en liten oro när det gäller att bryta vissa mönster. Kanske vill du inte längre underkasta dig någon annans normer och regler.

Veckans råd: Lita på dig själv.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Du bör färdigställa dina uppgifter innan torsdag, då en förändring kommer att inträffa. Detta har varit en hektisk period och nu går du istället in i en tid som handlar mer om reflektion. Du får möjlighet att rikta uppmärksamheten inåt och kan på så sätt hantera några obearbetade händelser. Kanske vill du inte göra det, men det kan vara nyttigt på sikt.

Veckans råd: Gör klart uppgifter.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Det kan vara många olika känslor i rörelse redan i början av veckan, och istället för att försöka kontrollera dem bör du istället låta det som ansamlats komma ut. Du bör inte fatta några avgörande beslut, då känslorna behöver lägga sig så att du kan tänka och agera rationellt. Veckan kan bjuda på många överraskningar, framförallt när det gäller vänner eller kollegor.

Veckans råd: Fatta inga avgörande beslut.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Om du har några planer för veckans aktiviteter kan du vara säker på att inget blir som du tänkt dig. Men lägg inte för mycket energi på att hitta andra vägar, allt kommer att ordna sig, nästan av sig själv. Under helgen får du ett eller flera erbjudanden du inte kunnat drömma om. Du kommer vidare i flera av dina projekt.

Veckans råd: Var beredd på att ta en annan väg.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

En hektisk period avbryts och övergår i ett mer passande tempo, något du välkomnar. Det kan ibland bli för mycket, för många intryck och för många beslut att fatta. Då och då kommer du under den närmsta tiden att få möjlighet till en rejäl översikt över det du har på gång. Vänta till nästa vecka innan du påbörjar nya projekt.

Veckans råd: Gå försiktigt fram.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har antagligen en plan för veckan, men i takt med att dagarna går minskar lusten att genomföra den. Du bör lyssna på magkänslan under fredagen och boka av det du inte vill göra. Det kan väcka reaktioner hos andra, men det är viktigt att du följer din egen röst och din egen väg.

Veckans råd: Lyssna på magkänslan.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du har mycket att göra just nu, och du har möjlighet att ta initiativ utan att involvera andra. Mot slutet av veckan bör du lyssna på din intuition eller inre röst, då du kan få svar eller möjlighet att se något ur ett större perspektiv. Det kan påverka din blick gällande de projekt du arbetar med just nu, något som kan bidra till att din vardag blir enklare.

Veckans råd: Följ dina impulser.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du har upplevt något som du först nu kan få överblick över. På så vis vet du också hur du ska gå vidare med dina planer. Under helgen har du tät kontakt med en person som får mycket uppmärksamhet, oavsett var den rör sig. Du bör inte jämföra dig med denna person, utan hellre försöka lista ut hur ni bäst kan samarbeta.

Veckans råd: Prioritera samarbete.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det kan finnas romantik i luften, speciellt i början av veckan. Om du letar efter en partner, bör du vara uppmärksam på kärlekens tecken. Senare i veckan, och under helgen, kommer det vara tydligt att något är på gång. Om du redan är i en relation kan du föreslå en romantisk weekend. Det kommer att uppskattas.

Veckans råd: Ta romantiska initiativ.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du fortsätter fokusera på familj och bostad, och om du har några önskemål om förändring har du alla möjligheter just nu. Det är framförallt en person i familjen som du är samspelt med, och ni har gemensamma planer om förändring hemma. Var förberedd på att saker kanske inte går som förväntat.

Veckans råd: Förvänta det oväntade.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du bör vänta lite med att göra upp planer, det kan dyka upp saker som ändrar din situation. Nu samarbetar du med en person som kanske är mer progressiv än du än, och eftersom du har en tendens att hålla igen kan du känna dig som en broms. Försök att vara öppen för idéerna som presenteras. Det kan finnas något intressant där.

Veckans råd: Var öppen för nya idéer.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!