Horoskop

Horoskop vecka 31 – läs om din vecka här

Oxen måste ha tålamod och tvillingarna bör hitta ett annat perspektiv.

Foto: Unsplash

Vill du också veta vad stjärnorna säger om ditt liv? Kolla in ditt horoskop nedan för att ta reda på det!

Väduren (21/3 - 19/4)

Väduren (21/3 - 19/4)

Detta är en av årets bästa veckor för din del. Oavsett om du har semester eller inte kommer du få möjlighet att realisera några av dina målsättningar. Det handlar framförallt om flera praktiska och jordnära frågor som du kan få ordning på, eller att du tar ett stort steg i den riktning du vill ta dig. Saker kan utvecklas och bli större än du tänkt.

Veckans råd: Lita på att saker och ting ordnar sig.

Nästa bild
Oxen (20/4 -20/5)

Oxen (20/4 -20/5)

Familj och bostad står fortfarande i centrum, och vissa frågor går riktigt långsamt. Du måste ha tålamod. Det handlar om att få familjära förhållanden att fungera. Du kanske inte är lika optimistisk som du varit tidigare, men du drar ditt strå till stacken när det kommer till att samla familjen. Du har en realistisk blick på saker och ting i relation till ditt arbete, trots att det är sommar.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Denna vecka upplever du några hinder på vägen, och det gör det svårt att fortsätta på samma spår som tidigare. Situationen kräver något utöver det vanliga för att få saker och ting att fungera bra. Frågor rörande jobb står i centrum och för att lösa några frågor som blivit krävande behöver du använda dig av alternativa metoder.

Veckans råd: Hitta ett annat perspektiv.

Nästa bild
Kräftan (22/6 - 22/7)

Kräftan (22/6 - 22/7)

Du är i kontakt med personer du gärna vill samarbeta med, men just nu är det svårt att hitta en gemensam utgångspunkt. Låt denna vecka – och nästa – passera och använd tiden åt eftertanke. Du har flera specifika intressen som du nu får möjlighet att lägga tid på, det gäller framförallt under tisdagen.

Veckans råd: Tänk efter.

Nästa bild
Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet (23/7 - 22/8)

Du blir uppmärksammad på andras behov redan under veckans första dagar. Det kan vara en bra idé att hjälpa din partner och visa din kärlek genom handlingar istället för ord. Du hamnar lätt i centrum där du befinner dig och trivs bra med den uppmärksamhet du får. Om du jobbar de närmsta dagarna kommer du att stöta på fler utmaningar än normalt.

Veckans råd: Visa din kärlek genom handlingar.

Nästa bild
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Samarbete står i centrum men du stöter på motstånd. Du är duktig på att hitta på lösningar och du kan med hjälp av din kreativitet hantera olika typer av svårigheter. Ha inte för stora förväntningar på hur du ska lösa en uppgift och låt dina samarbetspartners tycka till, på så sätt blir det enklare för dig.

Veckans råd: Se över dina förväntningar.

Nästa bild
Vågen (23/9 - 22/10)

Vågen (23/9 - 22/10)

Du har möjlighet att tänka igenom vissa saker grundligt innan du fattar ett beslut. Du bör ta tid på dig då det inte är bråttom. Några brickor ska falla på plats, något som kanske sker under veckan. Kärleken kan oväntat dyka upp i början av veckan. Försök vara närvarande här och nu när du tillbringar tid med andra.

Veckans råd: Tänk inte så mycket.

Nästa bild
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Skorpionen (23/10 - 21/11)

Kärlek eller vänskap? Detta är en fråga som står i centrum nu och som du lägger mycket tid på. För dig handlar det antagligen enbart om vänskapliga känslor, något som inte gäller för den andra personen som önskar något mer. Utlandet kan vara aktuellt. Familj och bostad står i centrum.

Veckans råd: Lyssna på dina känslor.

Nästa bild
Skytten (22/11 - 21/12)

Skytten (22/11 - 21/12)

Du kan nå stor framgång denna vecka oavsett vad du företar dig. Du upplever också medvind när det kommer till din hälsa och ditt välmående. Dagliga uppgifter utförs med lätthet och du märker att du har mer energi. Njut av styrkan och kraften som du har nu och lägg den på att få saker och ting gjorda.

Veckans råd: Använd din energi.

Nästa bild
Stenbocken (22/12 - 19/1)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Oavsett var du befinner dig så kan du räkna med förseningar i trafiken eller att du på andra sätt får problem med att ta dig fram. Detta gäller framförallt i mitten av veckan. Under helgen lättar det upp och blir enklare att förflytta sig. Du kommer behöva anpassa dig efter oväntade situationer. Ekonomiska frågor hamnar i centrum och påverkar dina beslut.

Veckans råd: Ha tålamod.

Nästa bild
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Även om du vanligtvis inte visar dina känslor öppet kan det vara svårt att dölja dem – och framförallt under veckans första dagar. Du hittar ständigt ett sätt att dölja hur du känner  för att inte saker och ting ska påverkas negativt. Ekonomiska frågor upptar mycket tid och energi. Det finns inga lösningar just nu, men de kommer att komma.

Veckans råd: Du måste ha tålamod.

Nästa bild
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du har flera avtal med personer som du delar intressen med. Du njuter av att prata med andra som är väl insatta och som går analytiskt tillväga. Därmed får du möjlighet att skaffa dig information som du länge letat efter. Du är duktig på affärsuppgörelser denna vecka och det bör du utnyttja till din fördel.

Veckans råd: Håll utkik efter en bra deal.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!