Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Karriär

IKEA tackar sina medarbetare – med 1,1 miljarder

IngkaGroup skänker 110 miljoner euro, motsvarande 1,1 miljarder kronor, till alla medarbetare runt om i världen att dela på. Detta för att visa sin uppskattning för deras insatser under pandemin.

Foto: IKEA

Utbetalningen är en engångssumma för att belöna insatser under pandemin och kommer att innebära att varje heltidsarbetande medarbetare får dryga 9000 kronor, oavsett enhet, position och lönenivå.

Tack vare mod och kundfokus

Ingka Group driver varuhus på 32 marknader och har drygt 170 000 medarbetare. Summan fördelas på alla som var anställda den 31 augusti 2021 och arbetar kvar när pengarna betalas ut i januari nästa år. Summan på 9000 kronor baseras på en heltidstjänst. “De senaste 18 månaderna har det blivit ännu tydligare att våra medarbetare är vår allra viktigaste tillgång. Under IKEAs kanske svåraste tid någonsin har de visat vad ’tillsammans’ betyder och hur entreprenörsanda, mod och kundfokus ser ut när det verkligen gäller. Våra medarbetare har burit Ikea genom pandemin och jag är övertygad om att vi kommer ut på andra sidan ännu starkare”, säger Lena Herder, landschef för IKEA Sverige.

Läs även:

Topshop-palatset på Oxford Street blir ny IKEA butik.

IKEA och Sonos släpper ny högtalarlampa.

IKEA lanserar laddaren “Sjömärke” – laddar trådlöst genom bord.

IKEA öppnar planeringsstudio i Göteborg.

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!