instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mamma

Praktiskt, snyggt och bekvämt – 21 saker att packa ned i BB-väskan

Av: Malin Wasström

När nio månader har passerat och det är dags för förlossningen är det skönt att kunna känna sig förberedd. Väl på BB är känns det tryggt att veta att BB-väskan som fått följa med rymmer allt som kan vara bra att ha innan, under och efter förlossningen. I bildspelet nedan har vi samlat 21 saker som kan vara bra att att ha med, till både mamma och nyfödd.

Foto: Vince Fleming/Unsplash

När det är dags för dig och din partner att äntligen få träffa ert efterlängtade barn kan det vara skönt att veta att ni inte behöver fokusera på något annat än att er lilla skatt ska komma till världen. Då känns det skönt att BB-väskan är preppad med allt som kan behövas, men även att ni är förberedda på att komma hem. Upprustade med babyskydd, nappar och bodys – likväl som mammaleggings, tofsar och tofflor. För att hjälpa er lite på traven har vi här samlat sådant som kan vara bra att packa ned, eller ha att ha redo hemma. Vet du vad det bästa är? De är lika praktiska som de är fina!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår