Artikeln innehåller annonslänkar
Man

10 herrparfymer som alltid genererar komplimanger

Underskatta aldrig det goda intryck en väldoftande parfym kan göra! Vi listar tio dofter som ingen kan motstå.

Trots att det ständigt lanseras nya parfymer finns det vissa dofter som står sig i konkurrensen år efter år. Här hittar du tio dofter som ständigt toppar listorna över de mest populära herrparfymerna på marknaden!

Bleau de Chanel EdT - Chanel KÖP

Bleau de Chanel EdT - Chanel

En hyllning till maskulin frihet uttryckt i en aromatisk-träaktig doft med ett fängslande noter. En tidlös doft som förkroppsligar enkel och passionerad elegans.

Pris: 1 308 kronor.

KÖP

Nästa bild
Viktor & Rolf Fragrance Spicebomb Extreme EdP KÖP

Viktor & Rolf Fragrance Spicebomb Extreme EdP

Svartpepparns eldiga skärpa möter kryddiga kanelackord, följt av en intensiv, rökig tobaksnyans och en kraftig vaniljdoft.
KÖP

Nästa bild
Dolce & Gabbana The One For Men EdP KÖP

Dolce & Gabbana The One For Men EdP

En elegant och sensuell doft som helt klart är modern men också en tidlös klassiker. Det är den naturliga, manliga versionen av Dolce & Gabbana The One. The One for Men är precis som Dolce & Gabbana mannen: karismatisk och förförisk, elegant och sofistikerad och han är mån om sitt utseende. Han är en modern njutningsmänniska som aldrig passerar obemärkt förbi. The One for Men är ett koncentrat av elegans och sinnlighet. En doft som är både klassisk och modern, pulserande och sympatisk. En kryddig orientalisk doft som kreerats ur den harmoniska blandningen av tobak och träiga noter.

Pris: 853 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dior Homme Intense EdP KÖP

Dior Homme Intense EdP

Intensiv, sensuell Eau de Parfum med stil. Dior Homme revolutioner genom att återtolka, för allra första gången, en av de ädlaste blommorna inom parfymframställning: Irisen. Dior Hommes dofter är symboliska för Dior Homme Couture, som kombinerar elegans och nutida energi. Varje doft avspeglar en facett av märkets produkter för män.

Pris: 1 050 kronor.

Finns även hos Åhléns!

Finns även hos Sephora!

KÖP

Nästa bild
Versace Eros EdT KÖP

Versace Eros EdT

Versace Eros Pour Homme – kärlek, passion, skönhet och åtrå. Versace Eros Pour Homme är en parfym för en stark, passionerad man som är sin egen ”Master In Command”. En unik aura av sensualitet och maskulinitet. Doften öppnar med intensiv och strålande fräschör från kombinationen av myntablad, italiensk citron och gröna äpplen. Sedan följer beroendeframkallande sensuella noter av tonkaböna, amber och geranium. Livlig kraftfullhet symboliseras i basen av ädla cederträ och vetiver. En sensuell parfym fylld av kraft för mannen som är lika heroisk och passionerad som guden Eros.

Pris: 463 kronor.

(Rek pris: 770 kr)

Finns även hos Kicks!

KÖP

Nästa bild
Paco Rabanne Invictus EdT KÖP

Paco Rabanne Invictus EdT

Upptäck Invictus Eau de Toilette. För den moderna mannen som strävar efter seger och äventyr presenterar vi Invictus Eau de Toilette från Paco Rabanne – en doft som genomsyrar styrka, mod och elegans. Invictus är en hyllning till segrarens själ, en doft som symboliserar den oövervinnerliga andan inom dig. En fräsch och sensuell sammansättning som står i stark kontrast mot den traditionella inriktningen av herrparfym. En heroisk, träig och fräsch doft där det livfulla möter det hjältemodiga.

Pris: 1 120 kronor.

Finns även hos Bangerhead!

Finns även hos Lyko!

KÖP

Nästa bild
Dior Sauvage EdP KÖP

Dior Sauvage EdP

Till Dior Sauvage Eau de Parfum hämtade François Demachy, parfymskapare för huset Dior, inspiration från öknen i magisk skymningstid. Blandad med nattens svalka utstrålar den brinnande ökenluften djupa dofter. Ett ögonblick tonat med en tjock blå slöja som släpper loss de vildaste instinkterna. I den stund då vargarna kommer ut och himlen står i brand, utvecklas en ny magi.

Pris: 1 100 kronor.

Finns även hos Åhléns!

KÖP

Nästa bild
Jean Paul Gaultier Le Male Le Perfume Intense EdP KÖP

Jean Paul Gaultier Le Male Le Perfume Intense EdP

Elegant med ett orientaliskt, träigt doftspår. Med hjälp av den kryddiga kardemumman i doftens topp och fräschheten som kommer från lavendel och iris i doftens hjärta, utlovar Le Male Le Parfum en underbart beroendeframkallande eau de parfum som rundas av med Le Males signaturnot vanilj i basen. En väldoftande Odyssée, full av kontraster för att överraska och förnöja dina sinnen.

Pris: 1 012 kronor.

(Rek pris: 1 265 kr)

KÖP

Nästa bild
Armani Code Colonia EdT KÖP

Armani Code Colonia EdT

Code Colonia har elegans som mannen som vet exakt hur man bär sina kläder med en diskret, avslappnad lätthet, vilket ger honom en speciell attraktionskraft. Giorgio Armani Code Colonia är inte bara fräsch som en cologne utan också lätt att tolka och känna. En lättsam, avslappnad känsla i en diskret doft som inte provocerar utan erbjuder fina ingredienser och en omedelbar upplevelse av kvalitet. Doften är lätt att bära och utstrålar samtidigt en sällsynt elegans. Den är sensuell och tilltalande och skapar en känsloreaktion vid första kontakt. Giorgio Armani Code Colonia består av en kombination av citrus (bergamott, mandarin och rosépeppar) och aromatiska mellannoter av muskatellsalvia som förenas med blommiga noter och genljuder av apelsinblomma.

KÖP

Nästa bild
Armani Aqua di Giò Profumo KÖP

Armani Aqua di Giò Profumo

En ny kraftfull doft som utmärker sig med sina rökelsenoter som ger en glödande intensitet till de symboliska havsnoterna i Acqua di Giò. En karismatisk, livfull doft med en aura av mystik som representerar ett rått landskap som möter havets styrka och oändlighet.

 

 

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!