Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Sommarparfymer för honom – 9 fräscha dofter perfekta för varmare dagar

Det är inte bara garderoben som genomgår en förnyelse när sommaren står för dörren. Dyk in i badrumskåpet och byt ut dina tyngsta dofter mot en fräsch parfym till sommarens utehäng. Vi tipsar om 9 fräsha dofter som imponerar mest på din omgivning.

Foto: instagram @ralphlaurenfragrances

Se våra nio parfymtips nedan!

Le Male EdT, 75 ml - Jean Paul Gaultier KÖP

Le Male EdT, 75 ml - Jean Paul Gaultier

Befriar män från det alldagliga och konventionella med en klassisk doft, både kraftfull och sensuell. En fräsch, sexig parfym som kombinerar manlighet med känslighet.

Pris: 549 kronor.

KÖP

Nästa bild
Man Intense EdT, 50 ml - Jimmy Choo KÖP

Man Intense EdT, 50 ml - Jimmy Choo

Kombinerar elegansen av en kryddig fräschör med intensiteten hos en läderartad amber till en orientalisk träig Fougere. En modern och arkitektisk flaska insipirerad av fickpluntan. Mörk, snygg och mystisk som kombinerar svart genomskinligt lack med maskulint metall.

Pris: 665 kronor.

KÖP

Nästa bild
Acqua di Gio Homme EdT, 50 ml - Giorgio Armani KÖP

Acqua di Gio Homme EdT, 50 ml - Giorgio Armani

Denna akvatiska, aromatiska doft inleder med ett stänk av färsk kalabrisk bergamott, neroli och grön tangerin. Lätta, akvatiska toner blandas med jasminblad, krispig solvända, rosmarin, fruktig persimon och varm indonesisk patchouli för att skapa en maskulin parfym som är både frisk och sensuell.

Pris: 680 kronor.

 

KÖP

Nästa bild
Luna Rossa Carbon EdT, 50 ml - Prada KÖP

Luna Rossa Carbon EdT, 50 ml - Prada

Avslappnad och casual samtidigt som kraften från en högteknologisk natur träder i kraft. Doften är en tolkning av kol som ska leva upp till namnet och blir ett innovativt doftäventyr.

Pris: 750 kronor.

KÖP

Nästa bild
Polo Blue EdP, 40 ml - Ralph Lauren KÖP

Polo Blue EdP, 40 ml - Ralph Lauren

En elegant doft med trätoner som uppnår en perfekt balans mellan aromatiska, akvatiska och tränoter. Den förföriska intensiteten hos vetiver och ambraaktiga tränoter utgör en elegant kontrast till den krispiga fräschheten hos bergamott.

Pris: 590 kronor.

KÖP

Nästa bild
Colonia EdC, 50 ml - Acqua Di Parma KÖP

Colonia EdC, 50 ml - Acqua Di Parma

En fräsch, förfinad och tidlös EdC. Doften är baserad på soliga citrusfrukter från Sicilien och en harmonisk blandning av växtessenser från blommor som lavendel och damascenerros, kombinerade med tränoter av vetivergräs, sandelträ och patchouli i basen.

Pris: 985 kronor.

KÖP

Nästa bild
Eros EdT, 50 ml - Versace KÖP

Eros EdT, 50 ml - Versace

En parfym för en stark, passionerad man som är sin egen “Master In Command”. En unik aura av sensualitet och maskulinitet.
Doften öppnar med intensiv och strålande fräschör från kombinationen av myntablad, italiensk citron och gröna äpplen.

Pris: 620 kronor.

KÖP

Nästa bild
L'Homme EdT, 40 ml - Yves Saint Laurent KÖP

L'Homme EdT, 40 ml - Yves Saint Laurent

Denna fräscha doft med trätoner sprudlar av ljusa, glittrande noter av bergamott, ingefära och vetiver. En doft som består av kontraster, en unik kombination av lyx, konst och modernitet som utstrålar tidlös elegans.

Pris: 590 kronor.

KÖP

Nästa bild
Boss Bottled EdT, 50 ml - Hugo Boss KÖP

Boss Bottled EdT, 50 ml - Hugo Boss

Parfymen andas självsäkerhet och vänder sig till mannen som vill framhäva den sensuella och emotionella sidan av sin manliga karaktär. BOSS Bottled är en sinnebild för den moderna och framgångsrika mannen.

Pris: 645 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!