Man

6 saker som gör dig mer attraktiv – som inte är kopplat till ditt utseende

Ett charmigt yttre må vara en fördel när du vill ragga – men det är långt ifrån allt! Det är minst lika viktigt att du är attraktiv i din personlighet och ditt agerande. Här listar vi sakerna som kommer att få den du är intresserad av att falla pladask!

1. Var trevlig mot alla – alltid
Din instinkt kanske säger att kvinnor dras till alfahannar? Det är nog därför många försöker vara lite extra macho i situationer där de är intresserade av någon. Detta är ett sjukt kontraproduktivt beteende, för det uppfattas oftast som arrogans. Att vara trevlig och vänlig är inte ett tecken på att du är en vekling som vissa kanske tror. Det visar snarare att du inte är en idiot! Det finns faktiskt inget sexigare än när någon tar en i försvar eller backar upp – så satsa på det om du vill få någon på fall!

2. Omge dig av vänner
Människor tenderar att uppfattas som mer attraktiva när de är en del av en grupp än när de är ensamma. Det är helt okej om du inte gillar att umgås i stora sällskap – bara att vara ute och hänga med din närmsta polare kan var nog.

3. Dra ditt strå till stacken
Oavsett om det innebär att föreslå tillfälle då ni ska ses, ge idéer om vart ni borde gå eller vad ni ska göra! Att du visar engagemang och initiativ till att vilja göra saker med personen du är intresserad av kommer få denne på fall.

 

4. Skämta
Att var rolig och ha humor är ett tecken på intelligens och kreativitet. Det är till och med vetenskapligt bevisat att man i ett evolutionärt perspektiv behövt dessa egenskaper för att överleva, och därför gör det dig också mer attraktiv för potentiella partners, det sitter liksom i generna.

5. Skratta
Precis lika viktigt som det är att ha humor och glimten i ögat är det att skratta. Inte helt överraskande kanske, men forskning visar att din förmåga att skratta och le både gör dig mer attraktiv samtidigt som det får den andra personen att känna sig lyft, uppskattad och härlig.

6. Ge komplimanger
Om du tycker att personen har en bra hårdag, passar bra i den där röda tröjan eller bara är allmänt fin, härlig eller rolig, säg då det till den! Det finns inget som får en person att känna sig så attraktiv eller pirrig som när du ger en genomtänkt komplimang.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!